0

Holnaptól a mozikban…

0ag

Amerikai gengszter (American Gangster): Frank Lucas (Denzel Washington) sofőrből gengszterfőnök lesz, megszedi magát rendesen, köszönhetően az olcsón beszerzett drognak. Richie Roberts (Russel Crowe) pedig azon dolgozik, hogy megállítsa és lecsukassa. Holnap délelőtt nézem, várhatóan kora délután írok róla valamit.

A bárányok harapnak (Black Sheep): új-zélandi horror paródia. Genetikai manipuláció útján a bárányok vérengzőssé válnak. Na ezt meg holnap délután nézném meg.

Szerelem és egyéb katasztrófák (Love and Other Disasters): Jacks egy vidám lány és a Vogue magazinnál gyakornok épp. Több barátja is talált már partnert az ő segítségével. Egy nap új fotós érkezik a laphoz, neve Pablo, Jacks pedig elhatározza, hogy összehozza meleg lakótársával. Csak az a baj, hogy Pablo a csajokat szereti.

Mindennapi kenyerünk (Unser taglich Brot): német dokumentumfilm. Élelmiszer előállítást mutat be, a készítők ellátogattak földekre, üzemekbe.

Szappanopera (En Soap): dán-svéd film. Charlotte (Trine Dylhorm) társat szeretne magának, össze is ismerkedik Ulrikkal, a transszexuális fiúval. Erre ki fog elmenni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *