0

Heti néznivaló

Holnaptól a következő új filmeket nézhetitek meg a magyar mozikban.

Kasszandra álma (Cassandra’s Dream): Woody Allen film, Colin Farrellel és Ewan McGregorral. Nem jönnek be nekem Allan filmjei, talán majd egyszer Miecs ír róla:) Két fivérről szól a történet, akik szeretnének zűrös életükön változtatni, de egyre rosszabb helyzetekbe kerülnek.

Legenda vagyok (I am Legend): Will Smith posztapokaliptikus filmje. Neville (Smith) kutyájával egyedül él New Yorkban, az embereket átváltoztatta egy vírus, aminek hatására vérszomjasabbak lettek és nem bírják a fényt. Holnap nézem meg, kora délután kritika várható.

Esküvő után (After Wedding): dán-svéd film. Jacob egy árvaházban dolgozik és már 20 éve nem járt Dániában. Egy dán üzletember nagyobb összeget neki, ezért vissza kell térnie Dániába, ha már ott van, akkor az üzletember meghívja az eksüvőjére. Jacob rájön, hogy a menyasszony anyja egykori szerelme.

Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl): Lars szociálisan alulfejlett kissé. Egy nap rendel egy anatómiailag tökéletes gumibabát, amit úgy mutat be otthon, hogy a barátnője.

Red Road (Red Road): Egy térfigyelő rendszert kell megfigyelnie egy nőnek, ha bármi gyanúsat talál akkor értesítenie kell a rendőrséget. Egy nap ismerős arcra bukkan és követni kezdi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *