14

Ki rendezi a következő James Bond filmet?

007Mivel Sam Mendes színházi kötelezettségei már biztos, hogy nem tudja bevállalni a soron következő 007-es film megrendezését, így a producereknek másvalakit kellene találni. Christopher Nolant ugyan érdekelné a lehetőség, de a Variety információi szerint Ang Lee, Tom Hooper, David Yates és Shane Black között vacillálnak, illetve a Firstshowing egyik szerkesztője Cannes-ban beszélt Nicolas Winding Refnnel, aki elmondta, hogy vele is egyeztetnek a produkció kapcsán.

A forgatókönyvet John Logan írja, a tervek szerint 2016-ban érkezne a következő Bond kaland. Elég sok idő, tehát bőven marad ide arra, hogy a rendezőkkel megbeszéljék a részleteket és kitárgyalják, hogy miképp képzelik el a filmet. Daniel Craig ismét belebújik a szmokingba, aki valószínűleg szép summát fog zsebre tenni az újabb 007-es alkotásért és valószínűleg ő is beleszólhat majd a rendező kiválasztásába.

14 komment

  1. Nicolas Winding Refn jól elcseszné.Tom Hooper lenne a jó választás,a többit nagyon nem értem…
    Harry Potter rendezőt, tényleg?:O

    • Úgy tűnik, rákaptak Sam Mendes után a “bérrendező helyett sztárrendezőt” sormintára. Tom Hooper visszavinné a sztorit a viktoriánus korba, képzeljük el ügynökünket mondjuk parókában. 😉 Yates: na jó, ő bérrendező. De legalább nem rontaná el – igaz, nem is tenne hozzá semmit.

  2. Ez a lista leginkább úgy hangzik, mintha a Variety beleírta volna az első 5 rendezőt, aki az eszükbe jut. Esetleg még Lars von Trier-t vagy Scorsese-t is odaírhatták volna…

  3. Bárcsak Tarantino rendezné 🙂 De megnéznék egy George Lucas féle verziót is. 😀 Az egészet leforgatná egy zöld szobában.
    Na, de a jelöltek közül Refn, vagy Ang Lee.

  4. Borzalmas jelöltek, egyik sem jó egy Bond-filmhez. Még David Yates, vagy Shane Black lenne a legjobb választás, de ők meg csinálnának egy tömegfilmet azt kész, munka letudva…

  5. Ne, ne, ne, csak Refn ne!!! Nem akarok még egy olyan agyonhype-olt és rettentően unalmas filmet, mint a “Drive”!!!
    Nolan-nak örülnék, de egyébként egy másik (külföldi) oldalon pont azt olvastam, hogy Mendes visszatér. Nos?

    • Mendes azt mondta, hogy nem ér rá, de rendezne még Bond filmet. A Deadline most arról ír, hogy lehet, hogy a producerek megvárják míg letudja színházi munkáit.

    • Nem hiszem, hogy épeszű producer (Barbara és Michael, pedig nem ostoba)Refnet választaná!

      DE, ha te a Drive-on unatkoztál az nem a film hibája!

  6. A skyfall iszonyatosan túl lett hájpolva, egy unalmas korcs lett. A története külön megér egy misét. Az, h a színészek kitettek magukért értékelendő de a film nem áll össze. És amúgy ki a franc volt kíváncsi Bond múljára?! :/ Film közben majdnem belealudtam a popcornba, úgyhogy inkább örülnék egy más rendezőnek. Ha marad a felállás akkor megvárom a kövi rebootot.:(

  7. Nahát, nahát….a szerintem remek Skyfall végén úgy éreztem, hogy véget ért a James Bond “Kezdődik”..metudtuk hogyan és miként épült fel az ismert kemény, cinikus és egyszerre elegáns figura….kezdődhet tehát az “igazi” kaland megismertük Monneypennyt, az új M-et és Q-t… jöhetnek világuralomra törő főgonoszok, persze szintén kissé reálisab talajra helyezve.Bond kemény, de most már sziporkázhat is…Shane Blaackes dialógusokat akarok..egy Craig szikárságú Bonddal..:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *