0

David S. Goyer próbálkozik a Fantasztikus utazás forgatókönyvével

fantasticvoyageHa ilyen tempóban próbálják összehozni a Fantasztikus utazás (Fantastic Voyage) remake-et, akkor nem mostanában, hanem csak úgy 23 év múlva fog elkészülni. 2009-ben James Cameron szemezett a projekttel, majd úgy gondolta, hogy jobb lesz, ha csak producerként tartja rajta a szemét a munkálatokon. Bár akkor még nem is volt mit megfigyelni.Ezt követően jött Paul Greengrass, aki gyorsan átadta a rendezői posztot Shawn Levy-nek, aki Hugh Jackmant győzködte a főszereppel kapcsolatban, mivel a Vasököl (Real Steel) forgatásán összebarátkoztak.

Shane Salerno, Leate Kalograid, Marianne Wibberley és Cormac Wibberley dolgozgatott a forgatókönyvön, ami még mindig nem nyerte el végső formáját. Cameron most David S. Goyert hívta fel a fedélzetre, talán vele sikerül áttörést elérni. Nem ismeretes, hogy Levy-t érdekli-e még a projekt.

A 66-os verzióban egy fontos diplomata élete veszélybe kerül, hogy megmentsék egy kisebb tengeralattjárót pár fős legénységgel lekicsinyítenek, majd befecskendezik a véráramba. A cél az, hogy eljussanak az agyba, ahol egy vérrögöt kell eltávolítaniuk, azonban a feladatot hátráltatja egy áruló.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *