6

Hírcsokor

John posztja

justiceleaguecsoport

Az Igazság Ligájától 110 millió dolláros bevételt várnak a hétvégéig. Szerintetek eléri vagy akár meg is haladja majd? A film jelenleg 8.1 ponton áll (11 ezer szavazattal) az IMDb szerint, illetve 43 %-on a Rotten Tomatoes oldalon, ami korábban a Wonder Womant választotta a legjobb szuperhős-filmnek. (Variety, Hollywood Reporter)

Gal Gadot korábban azt nyilatkozta, hogy nem fog aláírni a Wonder Woman folytatására, amíg a szexuális zaklatási botrányba keveredett Brett Ratner produkciós cége is érintett a film készítésében. Mire ez a nyilatkozat napvilágot látott, addigra a Warner már megszüntette a kapcsolatot a produkciós céggel. Azonban a folytatás premierdátumát áttették a korábbi 2019. december 13.-i dátumról november 1-re, mivel a Star Wars 9. része is átkerült a 2020. májusi premierről 2019. december 20-ra. A Warner úgy gondolta, érdemes elállni a Star Wars útjából. (Hollywood Reporter 1, 2)

Mel Gibsonnal és Frank Grilloval (Fehér pokol, Amerika Kapitány: A tél katonája) tárgyalnak egy független akció-thriller két szerepére, melynek címe: Boss Level. A rendező Joe Carnahan (Fehér pokol, A szupercsapat, Füstölgő ászok). Grillo egy nyugdíjazott katonát alakítana, aki újra és újra átélné egy napját, melynek végén meghalna. Gibson szerepe nem ismert. (Variety)

Első kedvcsináló a Deadpool 2-nek.

SPOILERES hír a Star Wars: Az utolsó Jedikről!
Tom Hardy, Gary Barlow, a Take That énekese, valamint Vilmos és Harry herceg is cameo-szerepben fog feltűnni a Star Wars: Az utolsó Jedikben. Ha a pletykák igazak, mindannyian egy jelenetben fognak feltűnni mint rohamosztagosok, akik John Boyega karakterét, Finnt fogják őrizni egy liftes jelenetben. Az ébredő Erőben Daniel Craignek volt egy hasonló cameo-jelenete Daisy Ridley-vel. (Hollywood Reporter)

utolsojedikkep45

6 komment

  1. Ma nézem meg, kíváncsi leszek a Ligára. Nagyon ellentétes véleményeket lehet olvasni róla.

  2. Egy-két apróságot leszámítva nekem nagyon bejött. Nem igazán a nagyon lehúzó kritikát

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *