4

Hírcsokor

Peeder posztja

0sw8

A Star Wars: Az utolsó Jedik következő trailerét amerikai idő szerint ma, azaz hétfő éjjel (nálunk kedd reggel) mutatják be.

Jackie Chan megerősítette, hogy jön a Csúcsformában 4. része.

Zak Penn jelenleg egy, a Mátrix világában játszódó film forgatókönyvén dolgozik. Kifejtette, hogy nem rebootban vagy egy esetleges folytatásban gondolkozik. A tervezett filmnek jelenleg nincs rendezője és stábja sem, valamint az eredeti szereplők felbukkanása is kétséges.

A Blumhouse Production vezetője, Jason Blum szerint elképzelhető a Parajelenségek horror-franchise rebootolása, ha Christopher B. Landon forgatókönyvíró egy jó ötlettel áll elő.

A New York-i Comic-Con találkozón egy interjúkérdésre felelve Scott Eastwood elmondta, hogy szívesen eljátszaná Logan, vagyis Rozsomák szerepét.

Ridley Scottnak határozott ötletei vannak az Alien: Covenant folytatásához. Elképzelése szerint a mesterséges intelligenciával rendelkező David története kerülne előtérbe, mivel az idegen xenomorfok evolúciója már majdnem a végéhez ért.

Kiderült a Narcos 4. évadának egy lehetséges története. A következő évad a mexikói Juarez kartell történetét dolgozná fel. Ezt az elképzelést alátámasztja egy szerencsétlen fordulat: Közép-Mexikóban múlt hónapban agyonlőtték a széria helyszínkeresőjét.

Vendegszerzo

4 komment

  1. Ridley Scott-ot el kellene küldeni az Alien-Prometheus széria háza tájáról. Igaz, a Covanantből logikusan következne az, amit felvetett, de hogy ez kit érdekelne komolyabban? Vannak kétségeim. David az első filmben még érdekes “személyiség” volt, de a másodikban szerintem már ez is elveszett.

    • Ennél még Blomkamp is jobb filmet rakott volna le. Remélem ezek után nem mondtak le végleg az ötleteiről, és talán kaphat esélyt.
      Amit itt Ridley leművelt annál csak jobb lehet.

  2. Így van.Ridley Scott a legnagyobb arc akinek csak megköszönhetjük az Alien univerzumot,de mostmár nem kellene foglalkoznia ezzel.Máshol már leírtam hogy így 80 körül nem biztos hogy teljesen a topon van azzal kapcsolatban hogy mit is akar látni egy ilyen témában a mai generáció.Remélem még vagy húsz évig velünk lesz és letesz pár fasza filmet az asztalra de az már nem az Alien saga legyen!

  3. Mátrix világában játszodó filmet szívesen megnéznék, szerintem van még benne kraft…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *