8

Schwarzenegger nem lesz benne a következő Predator filmben

predatorÉpp tegnap derült ki, hogy Arnold Schwarzenegger nem bújhat újra Conan bőrébe. És most már az is biztos, hogy nem fog ismét szembeszállni az idegen ragadozóval. A következő Predator rendezője, Shane Black elhintette, hogy talán siker a színészt visszaédesgetni a franchise-hoz, Schwarzenegger a Yahoo Movies-nak adott interjúban határozott választ adott.

„Megkerestek, elolvastam a forgatókönyvet és nem tetszett. Szóval ajánlhatnak bármit, biztos, hogy nem vállalom be. Csak abban az esetben jöhet szóba, ha átírják és esetleg nagyobb szerepem lesz benne. De ahogy most áll a dolog,  erre nincs esély.

Az AVPGalaxy.net úgy tudja, hogy Schwarzenegger az első Predatorban látott Dutch-ot alakíthatta volna, ám a karakter csak a történet legvégén bukkant volna fel egy rövid cameo erejéig, lett volna pár mondata, amellyel megágyazott volna a következő résznek.

8 komment

 1. Nem baj. Maradjon is ki belöle. Okos döntés. Persze sértödésböl csinàlja, de lesz@rom. A lényeg, hogy nem rontjàk el az eredetit.

 2. Nem értem, hogy miért ragaszkodnak annyira Schwarzihoz, valahányszor készül egy új Predator film. Szerintem a Predatorral egyáltalán nem fonódott össze annyira a neve, mint mondjuk a Terminatorral.
  Apropó Terminator: a Genysis óta tudjuk, hogy semmit sem számít, hogy a kiöregedett Schwarzit beleerőltetik -e, egy régi sikerszerepének új filmjébe. Ettől maga a film még simán lehet gyenge. Szóval nem értem, hogy miért akarják mindenáron belepasszírozni az új Predator mozikba, nem tőle lesz jó a film.

  • Nyilván a Terminátorral jobban összefonódott a neve, de ha Predator akkor is ki másra tud gondolni az ember? Glover vagy Brody? Akkor már inkább Schwarzi szerintem.

 3. arnie mikro egy fiatal v közepkoru izom kolosszus volt akkor voltak rä szabott es neki valo szerepek , terminator a predator conan stb , volt probälkozäsa sokminden fele vigjätek dräma stb. Miouta ujra filmezik csak önmaga parodiäja . Nezzük az angol eredeti hangjät a “steyrisch” akcentusät sose tudja leküzdeni de ez nem is volt baj a klasszikus akcio filmjeiben akär az emlitettek akär vörös zsaru. A vhs ackiosztärok nyugijas otthon expandebles härom resze is elment. De be kell lässa ö is hogy nincs mär a toppon es kesz , sztem kezdi belätni ö is.

  • Durva az akcentusa a mai napig 😀 Igen sosem volt egy nagy színészi tehetség csak megjelenése volt meg izmok. Így öregen már nehezen tud érvényesülni.

 4. Szerintem Arnie-nak nem “csak” izmai voltak, hanem szuper a személyisége is, ami átsüt a vásznon, ezért tudott ő ekkora sztár lenni, nem csupán a megjelenése okán. Ha nem így lenne, akkor másoknak csak a fizikai megjelenésükkel is sikerült volna hasonló sikereket elérniük, de senki másnak nem sikerült így. (Sly picit más kategória, más pedig nem vitte ilyen sokra.)

  Amúgy, Schwrzi pár éve ismét edzeni kezdett, tessék megnézni pár 70 körüli kondizós videóját, szerintem ez is már nagyon-nagyon tiszteletet parancsoló. (Amilyen fizikuma van most is, olyan jó, ha 30-ból 1 25 évesnek van….)

  • Egyetértek. Akkoriban nem volt elég “csak” izmosnak lenni. Ilyen erővel akkor Olivier Gruner vagy Gary Daniels is lehetett volna nagy akciósztár.:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *