3

Tippeljünk: Hogyan teljesítenek a hétvégén a filmek?

Nagy határozottsággal ugyan nem, csak így halkan jelenteném ki, hogy egy kis szusszanás következik mielőtt jövő héten berobban a mozikba a Halálos iramban 8.  része (The Fate of the Furious). A Vén rókák (Going in Style) vígjáték és a Hupikék törpikék (Smurfs) több, mint 3000 helyen próbálja bevonzani a nézőket a mozikba. És ne felejtsük el, hogy a Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) és a Bébi úr (Baby Boss) valószínűleg továbbra sokakat csábít be a vásznak elé. Szóval vajon melyik film szerzi meg Amerikában az első helyet és hogyan teljesítenek az újoncok?

smurfsanimacio

3 komment

 1. A Vén rókákról valamiért a Last Vegas jut eszembe, ami szintén nem nyitott erősen, de azért kitermelte a nyitány négyszeresét. Ez azonban nem fog 16 millával kezdeni, max 10 millióval.
  A törpök meg…a Sony megmutatta a két CGI/élőszereplős hibriddel, hogy tojnak az egészbe. Miért lenne az animáció jobb? A Bébi úrnál is megjegyeztem, hogy a Szépség és a Szörnyeteg árnyékában nem valószínű, hogy sokat fog hozni, de tévedtem. Most megint azt mondom, hogy a SZ & SZ és a Bébi úr mellett a törpökre nem lesz nagy kereslet. 20 millió alatt fog hozni.

 2. 1.: Bébi úr
  2.: A Szépség és a szörnyeteg
  3.: Hupikék törpikék 3.
  4. Vén rókák
  5. Páncélba zárt szellem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *