1

Még mindig esélyes, hogy lesz Zombieland 2

A Zombieland-et 2009-ben mutatták be, a közönség elégedett volt és a bevétel is tetszetős volt. Gyakorlatilag azóta beszélnek a folytatásról, de mégsem valósult. Rendszeresen szóba kerül, de akár Ruben Fleischer rendező, akár Jesse Eisenberg beszél róla, mindenki ugyanazt mondja. Azaz de jó lenne, ha lenne.

zombieland

Most éppen Rhett Reese és Paul Wernick az Élet (Life) sci-fi filmjüket reklámozzák, sok interjút adnak és a Comicbook.com egyik szerkesztője kérdezett rá, hogy van-e esély a Zombieland 2-re. „Még mindig aktív projekt, megpróbáljuk összehozni. A színészgárdából mindenki elolvasta a forgatókönyvet, odavoltak érte. Ruben (Fleischer) aláírt a folytatásra. Minden az egyezkedéseken múlik és a költségvetésen. Mostanra mindenki szupersztár lett, az első részt pedig 20 millióból készítettük.” – Vagyis jelenleg azon vannak, hogy mindenki elégedett legyen a felajánlott gázsival és egyúttal a büdzsé se szálljon el. Hiszen nem az effektekre menne el a pénz többsége, hanem a színészekre.

De ez még nem minden. Mivel el kell érni, hogy Tom Rothman, a Sony vezére is rábólintson a filmre. Reese-ék rendszeresen beszélnek vele, folyamatosan „zaklatják” ezzel a témával. Úgy, ahogy azt a Deadpool esetében tették, csak akkor a Fox stúdiót győzködték.

Egy komment

  1. Ezt egy ideje húzzák már, pont egy ilyen jó filmnek ami ilyen szórakoztató, annak kellene egy új részt csinálni, érik már jó ideje.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *