4

Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja – új előzetes

pirateskaribÚjra visszatérünk a Karib-tengerre. A Disney számára egészen jövedelmező a kalandtúra, hiszen a legutóbbi rész is kitermelt 1 milliárdot a mozikban. Johnny Deppre is ráférne a siker, hiszen az utóbbi időszakban jobbára buktákban volt része. Jack Sparrownak ezúttal a Javier Bardem által megformált Salazar kapitánnyal gyűlik meg a baja (vagy esetleg fordítva?). Mindazonáltal az újabb, remélhetőleg szórakoztató történetben Kaya Scodelario és Brenton Thwaites segíthetik Sparrow-t.

A stúdió Norvégiában importálta a rendezőket, Joachim Ronning és Espen Sandberg dolgoztak a franchise 5. részén. Kérdés, hogy mennyi szabad teret engedtek a duónak, de azért a kalózos história remek belépő lesz számukra Hollywoodba.

karibtengerkalozai5poster

4 komment

    • Nagyon újat kellene mutatni, hogy odalegyek érte. Az egy dolog, hogy Sparrow fiatalkorából mutatnak valamit, de ide más is kell. A rendeződuó-t meg nem tudom mennyire hagyták érvényesülni, nem hiszem, hogy egy 300 millás fantasy-nél szabad kezet kaptak.

  1. Hozza a kötelezőt, látvány és poénok, kíváncsi leszek mennyire veszik majd az emberek. A végén a bokás poénon nagyon felnevettem 😀

  2. Szerintem annyit ez is fog hozni, mint a kissé alulteljesítő 4. rész – nekem már az is elég, hogy Johny Depp – Karib tenger kalózai, és máris rohanok a moziba! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *