7

Az Igazság Ligája új előzetese

igazslig

Hamarosan beköszön Csodanő (Wonder Woman), ezt követően novemberben Batman szépen egy csapatba tereli a DC univerzum néhány hősét. A sötét lovagon és Diana hercegnőn kívül Aquaman, Villám és Kiborg verheti vissza a Földet fenyegető lényeket. Az új előzetesben felbukkan Gordon felügyelő és Mena is… illetve rengeteg effekt. Egy biztos, irdatlan nagy zúzást akar Zack Snyder produkálni.

Miután visszanyerte az emberiségbe vetett hitét és Superman önzetlen tettét, Bruce Wayne új szövetségesének, Diana   segítségével egy új, nagyobb ellenféllel szemben. Batmannek és Csodanőnek gyorsan meg kell találnia a különleges képességgel bíró személyeket, hogy együtt, csapatként szálljanak szembe a fenyegetéssel. Azonban még így sem biztos, hogy a hősökből – Batman, Csodanő, Aquaman, Cyborg, Villám – álló liga meg tudja menteni a bolygót a katasztrófától.”

igazsagligaposterrr

7 komment

  1. Múltkor túl sokat mutattak szerintem és hát…most is. 🙂 Novemberig van még 8 hónap. A Warner nagyon lázba akarja hozni a DC rajongókat, de erre van még bőven ideje. Legalább a főellenséget meg Supermant nem mutatták meg. Egyébként faszán összerakott előzetes, lesz itt zúzás.

  2. Remélem megtalálják az egyensúlyt, hogy legyen elég idő összeszedni a csapatát, valamennyire bemutatni őket meg magára a zúzdára is. Mindenesetre jól néz ki. De ebben a fázisban még minden DC film jól nézett ki aztán tudjuk, elég vegyes fogadtatása lett az összesnek.

  3. A tipikus Snyder-betegségeket mutatja ez is: nevetséges pozőrködés, menő(nek szánt) egysorosok, szűrőzött kép (hogy “darkos” legyen) és CGI-orgia. Javíthatatlan, addig nem lesz jobb a DC-moziverzumnak, amíg ezt a manuszt el nem csapják Goyerrel együtt.

    • Egyetértek nagyjából. Hangulatos a trailer, de így volt a Suicide Squad is, aztán mi lett a vége annak is 🙁

  4. Kicsit olyan érzésem van, ha kijön a DC film, már negatìvan állnak hozza. Sose volt a DC képregény olyan “szìnes” tónusú mint a Marvel (ugyhogy inkàbb Marveles)vagyok. Jó összerakott előzetes, olyan sok mindent nem árul el, nincs gond vele véleményem szerint

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *