6

Atomic Blonde előzetes – Theron odacsap

atomic2015 májusában vette meg a Focus Features a The Coldest City képregény megfilmesítési jogait. Rögvest hozzá is láttak, hogy vászonra vigyék a sztorit, Charlize Theron kapta a főszerepet, a rendezői feladatokat David Leitch és Chad Stahelski vállalta be, bár Leitch később lelépett a John Wick 2. részének a kedvéért. Kurt Johnstad rántotta össze a forgatókönyvet, a költségvetést 30 millió dollárra lőtték be. James McAvoy, John Goodman, Toby Jones és Sofia Boutella lépdelt fel a fedélzetre. 2015 novemberében indult a forgatás Budapesten.

A cselekmény 1989-ben játszódik Berlinben. Lorraine Broughton az MI6 ügynöke azért érkezik a városba, hogy leleplezzen egy összeesküvést és kinyírja azokat, akik nemrég hidegre tettek egy beépített kémet. Kénytelen együtt dolgozni David Percivallal, kapcsolatuk és a munka eléggé nehéznek bizonyul, de ha elbuknak az veszélyztetné a teljes nyugati kémtevékenységet.

6 komment

  1. A 45 kg-os csodanő fogja és elver két pasast akik egyenként is legalább a dupláját nyomják a mérlegen! A fizika törvényei úgy látszik azon a bolygón ahol játszódik ez a remekmű nem nagyon érvényesülnek!…hogy hogy nem….

      • Ez most hogy jön ide? Mondott egy véleményt, neked meg ùgy làtszik tetszik, nagy dolog. De rögtön oltsd le, hogy nézzen müvészfilmeket. Taps.

        Amùgy, nem értem. Feltétlenül kell egy nöi John Wick? Milyen fura, hogy jàtszottak is együtt Keanu ùrral. 🙂

          • Uh, tényleg. Volt olyan is. Bàr én arra céloztam, hogy a John Wick sikeres volt, és lehet akartak egy nöi vàltozatot belöle. 🙂

    • Ha már ennyire a való világban akarunk mozogni, akkor nagyon nem mind1, hogy súly vagy tömeg, plusz van az a sebesség nevű izé is, meg a filmeknél használt ún. hálivúd állandó 😀 Az életben is vannak nem kevesen olyan csajok akik kiporolnának nem kevés férfit, mert egyszerűen jobb fizikumban vannak és képzettek. A Logan-ben ugyanez persze nem zavart senkit, amikor a 20 kilós kiscsaj 120 kilós zsoldosokat fekete özvegy módra forgatott be 😀 Amúgy egy női John Wick/Bond, akár még jó is lehet, McAvoy mint ha a Mocsokból lépett ki, simán város film szerintem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *