5

Transformers: The Last Knight Super Bowl tv spot

ttransflastknightUPDATE: Kijött a bővített spot is.

Az emberek és robotok háborúban állnak. Senki nem tudja, hogy hol van Optimus Fővezér. Túlélésünk kulcsa a múlt titkaiban van eltemetve, az Alakváltók eltitkolt földi történelmében. A Föld megmentése egy érdekes szövetség vállain nyugszik. Ők pedig Cade Yeager, Űrdongó, egy angol lord és egy oxfordi professzornő. Mindenkinek az életében eljön a pillanat, amikor tennie kell valami fontosat. A Transformers: The Last Knight-ban a prédából hősök lesznek és a hősökből gonoszok. Csak az egyik világ jöhet ki győztesen, vagy mi vagy ők.

<iframe width=”740″ height=”416″ src=”https://www.youtube.com/embed/1PgZmmyO6Sk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

5 komment

  1. az elsö filmet nagyon csipem , de ennyi ev es ennyi film elteltevel öszinten szolva halväny fingom nincs mirör szol es mit lätok a kepernyön …. ez az uj resz amit eddig olvastam meg nagyobb baromsägnak tünk es nem is erdekel , majd mikor “ingyen” hozzäjutok akkor egyszer nezös lesz. Nem ugy mint az elsö , amit premier napon 2x megneztem egymäs utän a moziban 😀

  2. egyetértek. az első etalon volt, ráadásul a nyitány a székhez döngölt, zseniális akció és hangorgia volt. Többször is megnéztem.

  3. Igen, az elsö baromi jó film lett. Még a két folytatàs elment. A negyedik… Az nem film. Az egy hosszù reklàm. Ezt màr nem moziban nézem. Erre nem adok ki pénzt.

    • Egy ismerősöm többször is megnézte. Mint mondta, ő nem várt mást, csak azt, hogy bazi nagy robotok bunyózzanak. Ő ezt megkapta és élvezte. Sok ilyen ember van, szóval amíg elég lesz az, hogy 10 méteres gépek csépeljék egymást, addig ez a franchise menni fog szépen:)

  4. Várom én is mindig, hogy na majd most újítanak valami durvát, aztán nettó 2 óra zúzda, 1-1 hülye robot és idegesítő ember karakter, OP elmondja a monológját a végén de mégis általában elégedetten jövök ki. Kellenek az ilyenek is, lehet az én képzelő erőm gyenge, de nem is tudnám elképzelni sokkal komolyabb hangvétellel. Egyébként igen, az első baromi jó, a második a folytatások minden hibáját elkövette, a 3. és 4. meg nálam azon ritkaságok közé tartozik, ahol ért valamit a konvertált 3D, plusz voltak benne nagyon badass álcák akik megmentették.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *