0

Stb…

Kevin Smith azt mondta, hogy valamiképpen meg fogja csinálni a Shop Show és Stop Stop folytatásait, lehet, hogy képregényként adja ki.

A Reel News Hawaii Twitter oldal azt írja, hogy Hawaii-on nem csak az Aquamant forgatják, hanem Namort is. Érdekes, Namorról nagyon régen hallhattunk.

Matt Reeves nem fogja megrendezni a Batmant.

Állítólag Kerry Washington lesz Domino a Deadpool 2-ben.

Dwayne Johnson következő filmje a Rampage lesz, nemrég volt az egyeztetés és a megbeszélés.

Brad Peytonra bízták a Ruthless akciófilmet, a főhős egy halálos agydaganattal küzdő visszavonult bérgyilkosnő lesz, aki úgy dönt, hogy visszatér még egy nagy melóra, amivel annyit leakaszthat, hogy lányának nem lenne gondja.

0asw

Hugh Jackman azt mondta viccesen, hogy részéről nem gond, ha más alakítja majd Wolverine-t, de ha Daniel Day-Lewis-ra esik a választás, és Oscart nyer, akkor azzal már lesz egy kis problémája.

Tim Minchin lesz Tuck barát a Robin Hood Originsben.

Niki Caro rendezheti az élőszereplős Mulant.

0fbiRichie Keen vezényelheti le a Partners akció-vígjátékot. Egy nyomozó beleszeret egy FBI ügynöknőbe, aki éppen egy nagyszabású ügyön. dolgozik.

Noah Hawley rendezheti a Fox Searchlight számára a Pale Blue Dot sci-fi drámát, Reese Witherspoon alakítja azt az asztronautát, aki Földre való visszatérés során elveszíti a kapcsolatát a valósággal.

Dante Basco, aki Rufio-t alakította a Hookban a Kickstarteren gyűjtöget, hogy elkészíthesse a Hook Origins: Rufio  rövidfilmet.

David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény) lehetne a Shazam rendezője.

James Cromwell leszerződött a Jurassic World 2-re.

2018 július 4-én mutatják be a The Purge 4. részét, a forgatókönyvet James DeMonaco írja, de más lesz a rendező.

JJ Abrams és Stephen King közösen egy sorozaton dolgoznak, a Castle Rock helyszínnel a szerző több regényében is találkozhatott az olvasó.

Spoileres külföldi Star Wars 8 cím.

Dean előzetes. Demetri Martin és Kevin Kline a főszereplő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *