10

Gibson is beléphet a DC Mozis Univerzumba

gibsonridge2Mit szólnátok, ha Mel Gibson rendezné a Suicide Squad folytatását?

Hosszú időbe telt, mire Gibsonnak megbocsájtott Hollywood. Újra kegyeibe fogadta az egykori sztárt és bizony esélyes, hogy újra a csúcsra kerüljön. A fegyvertelen katona (Hacksaw Ridge) után szerepet ajánlottak Gibsonnak a Megjött Apuci (Daddy’s Home) folytatásában, illetve Vince Vaughnnal játszhat a Dragged Across Concrete krimi-thrillerben. Egyúttal úgy tűnik, hogy beszippantja a DC Mozis Univerzuma is, hiszen a Warner szeretné rábízni a Suicide Squad folytatását.

Egyelőre még nem tettek hivatalos ajánlatot, csak folyik a puhatolózás és Gibson ismerkedik az alapanyaggal. Nem esne kétségbe a stúdió, ha elutasító választ kapna, mivel vannak más jelöltek is a feladatra, köztük Daniel Espinosa.

David Ayer dirigálta a Suicide Squad filmet, amely 745 millió dollárt gyűjtött be világszerte. Elvileg a következő felvonást is ő vezényelhette volna le, azonban a Gotham City Sirens projekt mellett erre már nem jutna ideje.

10 komment

 1. Hatalmas ötlet!
  Gibson marha jó rendező, simán csinálna egy kemény folytatást abból a lagymatag fosból, ami az első rész volt.

 2. Hááát, nem is tudom. Szerintem nem illik hozzá ez az egész képregény-izé. Sőt, mintha le is szólta volna pár éve. 😀
  Nem a Batman v Superman-nél mondta, hogy műanyag sz@r az egész? Kicsit furcsa választás lenne ezek után. Neki komolyabb téma való, szerintem.

  • Mi az amit ő nem szólt le pár éve? 😀 Egyébként érdekes ötlet de nem tudom mennyire működne a dolog.

   • Tavaly mondta, hogy a Batman v Superman atomgáz. Ehhez képest a Warner is megbocsájtó. 🙂 De mondjuk Gibson kifejezetten örülhet, hogy ismét munkát adnak neki. Az más kérdés, hogy mennyire tudja meglovagolni A fegyvertelen katona sikerét. A Megjött Apuci 2-be pont passzolna. A Vaughn-os krimi meg nagy kérdőjel számomra egyelőre. És valahogy Gibsont szerintem inkább a keményebb témák vonzzák rendezésileg.

 3. Az ötlet jó, viszont ha majd neki is beledirigál a Warner mindenbe mint Ayer-nek akkor úgyis megette a fene az egészet.

 4. Szerintem Ayer sem egy lagymatag fickó, elég megnézni a többi filmjét, amit a SS előtt rendezett.
  Valószínűleg megfojthatta a stúdió, ezért lett olyan-amilyen, az Osztag…
  A forgatókönyvet is összecsapták sajnos.

  • Lehet rájöttek, hogy valami teljesen más kell, új megközelítés. Lehet azt mondták Gibsonnak, idefigyelj Mel, szabad kezet kapsz, lehet R kategória, lehet bármi, csak csinálj valami újat.

 5. Az R kategóriás képregényfilmek sikere szöget üthetett a botladozó DC univerzum vezetőinek fejébe. Kisebb költségvetés, magasabb korhatár, szabadabb kéz ?? Megnézném….A Warnerrel kapcsolatba ne felejtsük el, hogy azért Gibson közel 40 éves színészi pályafutásának legtöbb sikerét a Warner gyártotta /forgalmazta és ez a fickó milliárdokat hozott és a jogdíjak révén hoz is amai napig a stúdiónak.(Halálos fegyver /Mad Max filmek, Visszavágó) Amúgy azért a vikingesDicapriós műsort várnám igazán..:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *