9

Elkezdődött a következő Predator film forgatása

 Shane Black Twitterére írta ki, hogy ma elindul a vadászat. Vagyis elkezdődött az újabb Predator forgatása. Kicsivel később kiírta, hogy R kategóriás lesz, el lehet menni a francba a PG-13-as besorolással (konkrétan mondjuk így fogalmazott: PG-13 is for pussies. Spines bleed… a lot.) Boyd Holdbrook, Olivia Munn, Trevante Rhode,  Keegan-Michael Key, Thomas Jane, Jacob Tremblay és Sterling K. Brown  lesznek a főszereplők. Arnold Schwarzenegger mégsem fog feltűnni a filmben.

9 komment

 1. nelegyenszarnelegyenszarnelegyenszarnelegyenszarnelegyenszarnelegyenszarnelegyenszarnelegyenszarnelegyenszar
  E öröm é bódottá! Várom…nagyon

 2. Nagyon remélem, hogy jó lesz. Sajna viszont elnézve ezt a szereplőgárdát, nulla igazi karizma lesz a filmben.
  Nagyon nagy kár, hogy Benicio Del Toro lelépett.

  • Én inkább Black miatt aggódom. Neki nem való a nagyobb költségvetés, a Vasember 3 is gyenge lett. Inkább maradjon a kisebb filmeknél, pl. Rendes fickók meg Durr, durr és csók

   • Na jó, most csinált egy darab nagy költségvetésű filmet, amibe kb. folyamatosan belepofázott a stúdió.
    Azért ezt még nem lehet mintának nevezni. 😀
    Plusz ez a film azért ezerszer inkább neki való zsáner, mint egy mezei szuperhős film.

    Most már el van hajítva a kavics, majd meglássuk mis ül ki ebből.

 3. Antal Nimród nagyon jó irányban indult el a Predatorssal, remélem, hogy azt a vonalat viszik tovább és nem hagyják figyelmen kívül a 2010-es film újításait.
  Csak könyörgöm, a készítők bírják ki és ne pakolják tele a filmet mindenféle erőltetett “tisztelgéssel” az első részre, csak hogy az oldschool rajongók s*ggét nyalhassák.
  A Ragadozóknál is agybajt kaptam attól, hogy mindig felharsant az első rész főcímzenéje (ami szerintem egyáltalán nem illett ahhoz a filmhez), beleerőltették az originál kosztümös predatort és megint egy istenverte dzsungeles környezetbe helyezték a sztorit.
  Ha itt is egy dzsungeles vagy nagyvárosos hajkurászást kell végignéznünk, akkor nálam máris hátrányból fog indulni a film.
  Merjünk továbblépni!
  Nem is bánom, hogy nem szerepel benne Schwarzenegger. A legutóbbi Terminator mozi bebizonyította, hogy attól, hogy ő ott van, még nem lesz automatikusan jó a film.

 4. Holdbrook-ra kíváncsi leszek még a Loganban is, de ha ott is meg majd ebben is fele annyit hoz csak, mint a Narcosban akkor nem lesz baj, meg szerintem Munn is elbírja majd a fő női karakter szerepkört simán. A kis gyerek meg remélem nem ilyen AVP 2 szintű kisgyerek karakter lesz aki csak szaladgál is sikolt, hanem inkább mint az elején a kis srác a face huggerrel 😀 Múltkor belefutottam egy rumor szinopszisba, hogy 30 évvel a második predator után játszódik és a kormány idétlenkedik valamit a predator technológiával meg magával a fajjal is, konkrétan hogy lesz benne egy genetikailag módosított predator…erről tudni valamit? Mert ha valóban ez lesz a fő vonal akkor már eláshatjuk az egészet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *