6

War for the Planet of the Apes előzetes

warfortheplanetNem volt kérdéses, hogy A majmok bolygója reboot szép eredményeit követően a Fox elkészíti a folytatásokat. Miután Matt Reeves munkájával maradéktalanul elégedett volt a stúdió, úgy döntöttek, hogy A majmok bolygója: Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) után a harmadik filmet is vele készíttetik el.  Reeves és Mark Bomback írhatták a forgatókönyvet.

Woody Harrleson alakítja az Ezredes nevezetű emberi karaktert, aki egyben a film gonosza lesz. Sara Canning, Aleks Paunovic, Terry Notary, illetve Steve Zahn a majmok oldalát erősítik, illetve Andy Serkis ismét megformálja Caesart.

Caesar és követői áldozatokat követelő konfliktusba keverednek a kegyetlen Ezredes által vezetett emberek seregével. A majmok rendkívül nagy veszteségeset szenvednek, Caesarból előtörnek a gyilkos ösztönök és ezzel együtt bosszút akar állni. Végül szemtől szembe kerül Ezredessel, a hatalmas csata pedig meghatározó lesz mindkét faj jövőjére nézve. Bemutató július 14.

6 komment

 1. Nekem nagyon bejöttek az új részek. Pont a minap néztem újra őket. Ez is coolnak tűnik. Azért mondjuk vicc, hogy markánsabb karakter egy motion capture-os csimpánz, mint a most látható filmekben szereplő emberek 90%-a

 2. Az előző két rész nagyon biztató volt, remélem itt sem felejtik el a rendes jellemábrázolást, és hiába a háborúzás, személyes drámát is kapunk.

 3. hehe 😀 engem mindig gondolkodásra (mosolygásra) késztet,hogy az íjat (jól) és a fegyvert sután tartó majomhad, amely mind taktikai harc terén,mind kiképzésben fényévekre van a kommandósoktól, nem beszélve a kommunikációról (arrrghhh vs headset és fejkamera+vezérlőrközpont) ..és akkor ne tegyünk említést a testpáncélról, golyóálló mellényről, kar és lábszárvédőkről, bakancsokról… szemben a csupasz majomtest ellen…
  szóval esélyük sem lenne.
  Már az első részben,amikor szöknek a hídon,már az is túlzás 😀

  • Kommunikáció: a majmok már a 2011-es újragondolás óta beszélnek (egyre jobban), 2014 óta írnak és kézjeleket használnak.

  • A spártaiak is jobban képzettek voltak mint a perzsa rabszolgák, dehát van az a létszámbeli fölény….Főleg ha azt nézzük, hogy egy átlag hím csimpánz jóval erősebb, mint egy felnőtt férfi, hogy a gorilláról már ne is beszéljünk. Amúgy jól néz ki, Harrelson nagyon illik a szerephez. Csak annyit sajnálok, hogy tudni mi lesz a vége ugye 🙂

 4. Csípem az ùjragondolàst, én az eredetit nem szeretem. Ez meg… F@szànak néz ki, na! 😀 Vàrom! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *