7

Dunkirk előzetes

dunkirkA Dunkirk első előzetese nem mutatott sokat, néhány angol katona megrémülve tekint az ég felé, jönnek a német vadászgépek. Itt a következő videó is, amely már valamivel többet mutat. Christopher Nolan rendezésében készül a II. világháborúban játszódó történet, amely az 1940-ben a májusi és júniusi időszakot mutatja be. A szövetségesek visszaszorultak a francia partokhoz és nagyon úgy tűnt, hogy az ellenfél súlyos csapást fog rájuk mérni. Azonban mégis sikerült kimenekíteni az embereket.

7 komment

  1. Múltkor panaszkodtam, hogy szokásos semmit mondó első előzetes, de a kevesebb néha több, inkább ne mutattak volna többet, semmilyen érzelmet nem váltott ki. Inkább újrázom majd a Ryan megmentését, ha háborús filmet akarok.

  2. Hatalmas lutrinak látom. Nolan az utóbbi négy filmjében egyre többet markolt (túl sokat), nem tudom, mi sül ki ebből.

    • Én csak az utolsó kettőnél (TDKR, Interstellar) éreztem hogy alulmúlta magát. Az Inception és a TDK top filmjei között van!

      • Bocs, javítom magam: a TDK tényleg nagyon jó még, de szerintem már az Inceptionnál is rezeg a léc.

  3. Némi ellenszenvet érzek eziránt a film iránt. És nem azért, mert már előre rossznak gondolnám, hanem mert érzem, hogy csak azért fogják sz*rrá hypeolni ezt az alkotást, mert Nolan film. Máskülönben feleannyi embert se érdekelne egy ilyen háborús történet.

  4. Hát, hát… nem tudom, leginkább semmilyen egyelőre. Ez a trailer kissé Pearl Harbour szagú lett…

  5. Az a baj, hogy sterilnek néz ki nagyon. Nem tudom elhinni, hogy ezek a katonák ott vannak a II. világháborúban. Ettől függetlenül nem írnám le teljesen, hátha Nolan azért tudta mit csinált.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *