10

Valerian and the City of a Thousand Planet előzetes – Luc Besson ismét sci-fit készített

valerianfotoooLuc Besson néhány napja elárulta, hogy minden vágya az volt, hogy a Valerianból filmet készíthessen. Gyerekként ugyanis nem volt más szórakozása, csak Jean-Claude Mezieres képregényének olvasgatása. De amikor már rendezőként is hírnevet szerzett, kiderült, hogy túlságosan is drága lenne a produkció. Az Avatar forgatása idején elbeszélgethetett James Cameronnal és betekinthetett a kulisszák mögé. Ekkor fogta a forgatókönyvét, kukázta és újra nekilátott a történetnek.

Dane DeHaan és Cara Delevingne játsszák a közel 180 millió dolláros sci-fi főszerepét, időutazó ügynököket formálnak, akik galaxis szerte tesznek rendet. Rihanna, John Goodman, Rutger Hauer, Ethan Hawke, Mathieu Kassovitz is a színészgárdát erősítik.

Owen alakítja Valerian és Laureline főnökét. Új megbízásuk az Alpha intergalaktikus városba viszi őket, ahol sok száz idegen faj él, az univerzum mind a négy szegletéből él itt egy-egy lény.

10 komment

  1. Nem árult el sok mindent (elvégre első trailer) de jó lesz. Az ötötdik elem zsúfolt nagyvárosa vissza köszönt kicsit.

  2. Trailer alapján én már nem veszek biztosra semmit, de a potenciál meg van benne. Remélem Luc Besson most kivételesen odatette magát, mint az Ötödik elemnél.

  3. Ez mar inkabb giccses mint esztétikus. Semmilyen erzelmet nem váltott ki belőlem, de ettol meg persze nem írnám le.

  4. A látvány az szép bízom benne hogy jo lesz, de nem lehet hasonlítani az Ötödik elemhez, mert ott volt Bruce Willis aki sokat tett azért hogy élvezhető legyen a film

  5. Besson tud rendezni, ha akar. És azért azt se felejtsük el, hogy ő a nőket nem csak azért pakolja bele a filmjébe, hogy sikoltozzanak. Nikita, Ötödik elem, Mathilda, stb.
    Én bízom benne.

      • Mivel Besson bevallottan szerelmes volt a karakterbe én nem hiszem, hogy ne tett volna meg mindent azért, hogy a modell a lehető legjobbat nyújtsa.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *