3

Mégsem lesz semmi A trollvadász remake-ből

trollhunterMiután bemutatták A trollvadász (Troll Hunter) norvég found footage horrort világszerte nagy népszerűségre tett szert. Chris Columbus produkciós cége vette meg a remake jogait, a forgatókönyvhöz is hozzáláttak, 2013-ban Neil Marshall, a Doomsday rendezője vállalta, hogy ledirigálja az új változatot. De mégsem valósult meg, nem láttak hozzá a forgatáshoz.

Az eredeti film direktora, Andre Ovredal a Birth.Movies.Death oldalnak adott interjút, ahol rákérdeztek, hogy mit tud a remake-ről. „Számomra sem teljesen világos. Személy szerint eléggé elégedett voltam azzal, amit olvastam, de soha nem egyeztettem ezekkel kapcsolatban senkivel. A neten láttam, hogy Neil Marshall lesz a rendező, ezzel ki voltam békülve. Majd hirtelen mégsem lett semmi a dologból. Miután Neil leszerződött eléggé elfoglalt lett a Trónok harcával és így a film sem jött létre. „

3 komment

  1. Eleve a remake ötlet is értelmezhetetlen számomra. Hogy képzelték vajon a skandináv mitológia atültetését az é-amerikai folklórba? A Let The Right One In “remake”-je is totálisan fölösleges volt. De szerencsére megúsztuk, egyelőre!

    • Gondolom a trollok helyett lett volna valami más, csak valahogy rájöttek, hogy náluk nincsenek ilyen mitológiai lények…csak Vasember meg Amerika Kapitány:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *