3

Roger Moore örömmel beugrana egy újabb Bond filmbe

bondmooreRoger Moore Londonban a Southbank Centre közönségének beszélt arról, hogy boldogan benne lenne még egy James Bond filmben, bár nem mellékszerepet szeretne eljátszani, csupán egy cameo erejéig ugrana be a produkcióba.

A 89 éves színész elárulta, hogy szerinte Sean Connery és Daniel Craig játszották a legjobban a 007-est. „Kézenfekvő, hogy Sean volt a legjobb. Nyilvánvaló, hogy ő volt a tökéletes személy a feladatra, a lehető legjobban adta vissza Bond személyiségét. Enélkül nem is valósulhatott volna meg az a 6 film, amiben játszott. Kiváló volt Bondként. Manapság pedig szerencsékre itt van Daniel Craig, aki egészen rendkívüli. Mindig is azt mondtam, hogy Sean úgy néz ki, mint egy gyilkos, ám Craig őt is ki tudná csinálni. Amikor megnéztem a Casino Royale-t, arra gondoltam, hogy Daniel Craig sokkal többet akciózik ebben a hét percben, mint én 7 filmben.”

3 komment

  1. Ez szép, de pont a sok akciótól nem annyira hiteles a Craig széria. Bond karakterének a lényege, hogy felkészült és minden helyzetre talál kifinomult megoldást. Kb mint a Kingsman.
    A régi Bondokat nem láttam, de nekem eddig Pierce Brosnan volt aki leginkább visszaadta a várt karaktert. A Craig féle filmek is szórakoztatóak csak azok nekem nem Bond filmek.

  2. Moore 007-es ügynöke és a Moonraker a Bond filmek legalja…de abban egyet értek vele, hogy Connery A legjobb 007-es.
    Sőt az akciózós meglátása is megállja a helyét 😀

  3. Egyetlen Bond filmet vettem meg: Skyfall. Nekem az nagyon tetszett. De nem Bond film. Nem tipikusan, ùgy értem. Reméltem megtartjàk a stílust. Hàt a Spectre nem olyan lett, mint vàrtam. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *