2

Alvarez a Vaksötét folytatását tervezgeti

dontbreathAz idei év egyik legjobb filmje és horrorja a Vaksötét (Don’t Breathe) volt, egyúttal eléggé csinos profitot termelt. Ennek ellenére nem hiányozna a folytatás, azonban Fede Alvarez más állásponton van.

Alvarez és társírója, Rodo Sayagues már a következő részen gondolkodnak. Még csak most vágtak bele, de konkrét elképzelésük van a cselekményt és a végkifejletet illetően. Ugyan a Sony még nem kattintotta fel a zöld lámpát, mindenesetre az eredeti filmen dolgozó kreatív csapat már munkálkodik a projekten. Valószínűleg a stúdió sem fog nemet mondani, ha megmaradnak a pár millió dolláros költségvetésnél.

Arról nem tudni, hogy Jane Levy vagy Stephen Lang vissza fog-e térni, bár nyilván velük lenne csak igazán értelme a dolognak.

2 komment

  1. “Az idei év egyik legjobb filmje és horrorja…”
    Nálam biztos nem. Egy közepesen izgalmas, ostoba (kevésbé bántóan AMATŐR) nem túl eredeti film ez! Olyan bődületesen ostoba történetet, motiválatlan karikaturisztikus karakterek, hogy inkább egy jól irányzott bomba telibekaphatta volna az egész kócerájt.
    Béna alapszituáció egy dilettáns forgatókönyvbe pakolva, kínos párbeszédek (szerencsére nem sok van) fantáziátlan rendezés, olcsó jump-scare-ek, vér alig és akkora logikai bakik mint a grand kanyon. Nagyon jókat hallottam róla, de rég csalódtam ekkorát. Nem érdemel második részt, illetve a lezárásra visszagondolva a röhögésen kívül esetleg egy sokkal direktebb paródia jut eszembe, mert ezt a művet nem tudtam komolyan venni!

    • Kevés jó horrort tudok felsorolni idén, de a Vaksötét nálam az idei legjobb, talán még a top 10-be is be fog férni. Végre volt egy izgalmas horror számomra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *