7

Újabb infók A galaxis őrzői 2-ről

guardiansofthegalaxy2logo2

A Warner ugyan elég gyorsan kidobta a világhálóra a San Diego-ban leadott előzeteseit, de a Marvel nem aprózza el. A galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy Volt 2.) szekcióban leadott egy jelenetet, amiben Yondu és Rocket a kis Groot segítségével próbálnak kereket oldani a Ravagers csapat elől és még egy előzetessel is kedveskedtek a jelenlevőknek.

Megerősítették, hogy Kurt Russell lesz Ego, az élő bolygó, egyben Star Lord apja. A karakter ezt a göncöt fogja viselni.

 

Just revealed: The Ego costume, played by Kurt Russell in @Guardians! #gotgvol2 #MarvelSDCC

Ryan Penagos (@agentm) által közzétett fénykép,

Folyamatosan vele fog lógni a Pom Klementieff által játszott Mantis. Elizabeth Debicki formálhatja meg Ayeashát, egy eddig nem látott faj vezérét, az Őrzők segítségét fogja kérni.A színésznő tehát a Sovereign genetikailag tökéletes emberek főpapnőjeként lesz látható. Egyelőre nem közölték, hogy Sylvester Stallone kit fog életre kelteni.

“Amikor fiatalkoromban a kertünkben játszottam, Snake Plissken, máskor Johnny Rambo voltam. És most mindketten benne vannak a filmemben.” – örvendezett a rendező.

James Gunn elmondta, hogy Nebulának fontos szerepe lesz. Ő már az előző filmnél is megmondta a figurát megtestesítő Karen Gillannek, hogy kevés jelenetet vesznek fel vele, de a folytatásban nagy tervei vannak vele. Van egy kép is a Ravager bandáról.

Ráadásnak egy fotó a Marvel csajokról a Comic Conon.

Look at all of these incredible women in Marvel movies. Honoured to be in the same space as them! #womenofmarvel

Karen Gillan (@karengillanofficial) által közzétett fénykép,

7 komment

    • Hm, ha “választani” kellene, akkor az öltözködése ellenére Karen, de csak Zoe Saldana után, remek színész és minden képéről videójáról az jön le mennyire jófej 🙂

    • Csak poénból tettem be a posztba a göncét szerinted? Emberi alakot tud felvenni Ego, szóval Kurt Russell játssza. Ugye érted?

  1. Na menjen ám a Marvel a francba! Komolyan azt akarják bemesélni, hogy Egó bárkinek is az apja?! Ekkora baromságot! Senkit sem érdekel az az apróság, hogy Egó egy bolygóméretű bolygó, pontosan 4165 mérföld átmérőjű! Hogyan lehetne ő egy EMBER apja! És az a másik, hogy emberméretű emberalakot tud ölteni! Lehetetlen! Képes a felszínét emberi arcba formálni, igen, de emberi alakot NEM tud ölteni, és NEM tud összezsugorodni emberméretűre! Egyszerűen hihetetlen hogy a Marvel micsoda borzalmas ötleteket tud kitalálni néha!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *