1

Szellemlovas benne lesz az Agents of S.H.I.E.L.D. sorozatban

szellemlovasA Marvel szépen felépítette filmes univerzumát, de azért vannak karakterek, akiket nem tudott vagy esetleg nem akart elhelyezni a palettán. Szerencsére a kisképernyőn jutott számukra hely és ráadásul a Netflixen nyugodtan lehet véresebb jeleneteket mutogatni, komorabb hangvételt megütni.

És ott van az Agents of S.H.I.E.L.D. is, amelynek eléggé hullámzó a színvonala, de azért tiszteletüket tették az Embertelenek, Sif is vendégszerepelt, felbukkant a Szivacsember és még pár képregényből ismert karakter. Korábban már elhintették, hogy esetleg a Szellemlovas is benne lesz a szériában. Végső soron érthető, hiszen a Disney nehezen tudna elfogadható módon családbaráttá tenni egy lángoló koponyát, de a tévében már lehet rajta alakítgatni.

Pár órával ezelőtt Ryan Penagos posztolt ki twitterére egy egy letakart járgányt a Comic Conról az Agents of S.H.I.E.L.D. pódiumáról. Vajon miről lehet szó?

szellemlovascomiccon

Aztán a Marvel nem titkolózott tovább, közzétették ezt a posztert.

szellemlovascomiccon1

Milyen járgányról van szó? Egyelőre nem fedték fel, de feltételezhető, hogy Szellemlovas motor helyett inkább autóval fog robogni.  A karaktert Gabriel Luna fogjajátszani.

Egy komment

  1. Nem nevezném hullámzónak a színvonalat. Az első évad első fele csak szimplán nézhető volt, onnan viszont minden évaddal egyre jobb és jobb. Sajnos a nézettségből ez nem látszik, de hátha presztízs sorozatként megtartják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *