0

Nyerj páros jegyet A szerelem gyerekkel jön c. vígjátékra

szerelemgyerekkelPatrick Bruel és Isabelle Carré főszereplésével május 19-én debütál a hazai mozikban A szerelem gyerekkel jön (Ange et Gabrielle) c. francia vígjáték. Játékunkban páros belépőt nyerhetsz a budapesti premier előtti vetítésre, a hazai forgalmazó, a Vertigo Média Kft jóvoltából.

Egy egyszerű kérdésre várjuk válaszokat a filmdroid.blog@gmail.com-ra várjuk május 15 17.00 óráig. A sorsolást még aznap megtartjuk és a nyerteseket e-mailben értesítem. A vetítés május 17-én este 7 órától kezdődik, 18:30-tól lehet átvenni a jegyeket.

Ki alakítja Gabrielle-t és Angét? 

A sanzonénekesként elhíresült Patrick Bruel olyan filmekből lehet ismerős a magyar nézők számára, mint a Hogyan nevezzelek? vagy a Szex, szerelem, terápia. Az előbbiben nyújtott alakításáért a Francia Filmakadémia a legjobb színész César-díjára is jelölte. Filmbéli partnere, Isabelle Carré pedig a Szeretni bolondulásig, a Marie története és Az évszázad gyermekei című filmek révén várt itthon is népszerűvé.

Ange boldogan és fölöttébb elégedetten éli középkorú agglegény életét. Jól keres, szereti a munkáját, nincsenek kötöttségei, a nők pedig bomlanak utána, amit visszatérően ki is használ. Egy nap aztán minden megváltozik, amikor beállít a munkahelyére Gabrielle, s közli vele, hogy 17 éves lánya a férfi fiától várandós. Ange azonban azt sem tudja, hogy van egy fia, így gyakorlatilag Gabrielle megjelenésével egyszerre lesz apa és leendő nagyapa is. A szeleburdi fiatalok ráadásul nincsenek felkészülve a gyermekvállalásra, így Ange és Gabrielle azon kapják magukat, hogy úgy nevelgetik unokájukat, mintha a saját gyermekük lenne…

szerelem1

Növeld esélyedet, vegyél részt partnereink, valamint média támogatóink játékaiban is. Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyert jegyek számától függetlenül, egy nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyeket kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni, az átvételnél személyi igazolvány felmutatását kérjük.

Parner oldalak:

– MoziStar – www.mozistar.hu

– MoziNéző – www.mozinezo.hu

– FPortál – www.fportal.hu

– FilmDroid – www.filmdorid.hu

– Hetedik Sor Közepe – www.hetediksor.hu

– TheScreen www.thescreen.hu

– Tech-Live www.tech-live.hu

– Rated – www.rated.hu

PluszMínuszBlog www.pluszminusz.blog.hu

–   Mozi Mánia – www.mozimaniaapp.hu

Média partnerek:

– CoolFM – https://www.facebook.com/ReggeliShow/

– GiGa Rádió – www.radiogiga.eu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *