0

Nyerj páros belépőt a Máris hiányzol premier előtti vetítésére

marishianyzolHamarosan a mozikba került a Máris hiányzol romantikus dramedy, amelyben Drew Barrymore és Toni Collette alakítják a jóban és rosszban egymás mellett kitartó barátnőket. Ha érdekel a film, itt a nagy lehetőség, hiszen a CineTel Kft. jóvoltából két páros belépő kerül kisorsolásra a premier előtti vetítésre, amely május 31-én 20.00 órától a MOM moziban lesz.

Egy egyszerű kérdésre várjuk válaszokat a filmdroid.blog@gmail.com-ra május 30. 12.00 óráig. A “Nyereményjáték” szót a tárgy mezőbe írjátok bele. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Ki a film rendezője és két főszereplője?

02192-Miss You Already-Photo Nick Wall.NEF

Catherine Hardwicke, az Alkonyat című film rendezőjének legújabb filmje, a Máris hiányzol egy őszinte és erőteljes történet két legjobb barátnő, Milly (Toni Collette) és Jess (Drew Barrymore) kapcsolatáról. Gyermekkoruktól fogva mindent megosztottak egymással – a ruhákat, a titkokat és még a pasikat is. A két nő barátsága megingathatatlan. Vagy mégsem? Az élet néha kegyetlen. Míg Jess legboldogabb időszakát éli, addig Millynél mellrákot diagnosztizálnak. A Máris hiányzol bemutatja az igaz barátság erejét, amelyet még a legnehezebb pillanatok sem törhetnek meg.

Miután kisorsoljuk a nyerteseket, őket e-mailben értesítjük és a nevüket elküldjük a partnerszervezetnek. Az adott helyszínen a nevet bemondva lehet kézhez kapni a mozijegyeket.
Az utóbbi időben sajnos elég gyakran előfordult, hogy a nyertesek visszamondták a lehetőséget (ha maradt még idő sebtében újrasorsoltunk, de olyan is akadt, aki a vetítés napján visszakozott) ezért arra kérünk minden pályázót, jól fontolja meg, el tud-e menni a vetítésre!
Köszönjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *