0

Nyerj páros belépőt A legkúlabb nap premier előtti vetítésére

legkulabbnapHamarosan a mozikban a fergetegesnek ígérkező A legkúlabb nap című vígjáték. A Mafab.hu és a Filmdroid jóvoltából most páros belépőt nyerhetsz a premier előtti vetítésre.

Május 26-tól a Big Bang Media forgalmazásában hazánkba is megérkezik a sikervígjáték, A legkúlabb nap, melyet most az elsők között láthatsz. Nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre! A megfejtéseket az filmdroid.blog@gmail.com címére várjuk május 21. 18:00 óráig. A premier előtti vetítésre 2016. május 23-án kerül sor a budapesti Lurdy moziban. A nyerteseket a kezdés pontos időpontjáról emailben értesítjük.

Mi a főszereplő Andi foglalkozása a filmben?

A: zongorista

B: gitáros

C: dobos

legkulabb

Egy dolog közös a fura és túlzottan is ambiciózus zongorista Andiban és a laza és könnyelmű Bennóban: mindkettőt halálos betegséggel diagnosztizáltak. Mivel úgy látszik, nem sok idejük van hátra, Benno meggyőzi Andit, hogy szökjenek meg a hospice-ből, hogy egy kalandos út során átéljék életük legjobb napját. Ügyesen pénzt szereznek az útra, nekivágnak Afrikának. A hipochonder Andinak az utazás kezdete totális rémálom, míg Benno titokban arra készül, hogy végre az életben szembenézzen múltjával. Számos vidám és szomorú pillanatot élnek meg, hogy elérjék eredeti céljukat, hogy átéljék a legkúlabb napot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *