12

Marvel pletykák

drstrangekepekhiv1Mads Mikkelsen a Doctor Strange-ben Dr. Anthony Druidot alakítja. A képregényben a karakter gondolatolvasó volt és tárgyakat tudott mozgatni pszichokinetikus erejével. Ő lesz a főellenség, Amy Landecker és Scott Adkins alakítják a követőit. Michael Stuhlbarg egy LHC tudós lesz, aki Druidnak segít. És Dormammu is említésre kerül.

Kurt Russell a Galaxis őrzői 2-ben Stakart formálja meg, aki nem csupán Star Lord apja, hanem egyben a csapat nagy ellenfele is lesz. Tullk és Taserface szintén összetűzésbe keveredik a négyessel. Ego, az Élő Bolygó is felbukkan és egy ismert színész hangján fog megszólalni.

Sylvester Stallone, Sharon Stone, Christopher Llyod mellékszereplők lesznek a filmben.

Norman Osborn és a Keselyű törhet borsot Pókember orra alá a Spider-Man: Homecomingban. Spencer Smythe és Miles Warren felbukkanására is számítani lehet a történet során. Michael Keaton testesíthette volna meg Osbornt, de a színész nem volt kapható rá, hogy több filmre szóló szerződést írjon alá. Jason Clarke és Dougray Scott nevei merültek fel a helyére.

Mark Rylance-t akarják Keselyűnek, Gary Oldman lehetne Smythe, Andrew McCarthy pedig Warrent játszhatná.

spidermanhomecomingPeter Liz Allenbe lesz szerelmes a filmben, a lányt Laura Harrier alakíthatja. Flash Thompson bőrébe Blake Jenner bújhat. Harry Osborn vagy Daniel Zovatto vagy Charlie Rowe lesz.

Cate Blanchettre bízták Hela karakterét a Thor: Ragnarokbe. Josh Brolin Thanos-a szintén megjelenik, egyúttal felvezeti az Avengers: Infinity War-t. Tessa Thompson Brünnhilde, vagyis a Valkűr szerepében domboríthat, egyúttal új szerelmi szálat is biztosítja a történetben.

A Fekete Párduc gonoszai: Achabe, Ulysses Klau, M’Baku. Andy Serkis újra eljátszhatja Klaw-t.

A főhős szerelme Monica Lynne lesz, aki Ross követe. Mellékkaraktereként láthatjuk majd T’Challe testvérét, Shurit, N’Gassi királyi tanácsadót. Okaye-t, Dora Milaje vezérét, Adenbit, Achebe segédjét és Jack Trumant. A Marvel Michael Jai White-ot akarja M’Bakuként látni.

captainmarvelEsélyes, hogy Emily Blunt testesítheti meg Carol Danverst az Avengers: Infinity War első részében és természetesen a Captain Marvelben is eljátszhatja szuperhősnőt. Emily Carmichel lehetne a rendező. Danvers a Kree fajjal mérheti össze az erejét.

Az Infinity War első felvonása még a Földön játszódik. A második rész már az űrben zajlik és a hősök összecsapnak Thanosszal.

A Hangya és a Darázsban Janet Van Dyne visszatér, Scott Lang és Hope Van Dyne pedig Hank Pym egy régi ellenfelével küzdhet. Az illető szintén ismerős a Quantum Realmben.

Úgy tűnik, hogy az Emberteleneket végleg félretették.

Már folynak az egyeztetések A galaxis őrzői, a Doctor Strange, a Fekete Párduc és a Pókember kapcsán.

A Marvel szeretné valamiképpen behozni a Secret Invasion és a Siege történeteit, talán már a Negyedik Fázisba.

Már van terv arra nézve, ha a Fantasztikus Négyes jogait visszakapnák. Az X-Men valószínűleg soha nem lesz részese a Marvel Filmes Univerzumnak.

Szeretnék valamikor Namort is bemutatni.

Sentry, Póknő, Hercules, Photon, Nova, Young Avengers, Thunderbolt – szintén tiszteletüket tehetik a Negyedik Fázisban vagy esetleg később.

Penge, Holdlovag, Szellemlovas – Ők a Netflixen kaphatnának sorozatot.

Fekete Özvegy is kaphat filmet, de nem a Harmadik Fázisban. Az önálló Tél katonája projektet szintén megfontolás tárgyává tették.

12 komment

 1. Penge és Szellemlovas NE kapjanak tv-sorozatot! Szellemlovasról még filmet is végzetes hiba volt csinálni, mindkét mozifilm kritikán aluli volt. Ami Pengét illeti, róla is volt már egy tévé sorozat, ami rettenetesen gyenge volt. Ugye nem követik el újra ezt a hibát? Pengének a mozifilmjeit kéne folytatni, abból kéne negyedik rész.

  • Az megvan hogy a dd film is egy hulladék de a sorozat nagyon jó a netflixen/marvelnél…szal…kérdés?

 2. Nem értem miért hívja Ms.Marvelt mindenki Captain Marvelnek. Ms Marvel neve Ms Marvel! Captain Marvelnek azt a Kree harcost hívják aki a szeretője lesz, és akitől az erejét kapja. Miért keverik össze őket?

 3. Remélem Norman Osbornból NEM csinálnak megint Zöld Manót, hanem csak emberként fog szerepelni, gyűlölöm a szupergonosz ismétléseket. Ami a Thor 3-at illeti, Hela jó dolog, Valkűr is jó dolog, de remélem Enchantressről sem feledkeznek meg, ő is benne lesz ahogy ígérték régebben.

 4. Van rá esély hogy a Hangya 2-ben Janet Van Dyne-nak nagyobb szerepe lesz, mint a legutóbbi pár másodperces cameoja?

 5. Az embertelenek tul nepszerutlenek talan ezert tehett3k felre a projectett?
  Orulok hogy kineztek michael jai whitot a fekete parsuc ellensegenek, o jatszotta spawnt annak idejen…

  • Én inkább arra gondolok, hogy a stúdiónak kissé problémás lehet a SHIELD ügynökeiben látott szálat a filmével. Nagyon ügyes író kellene, aki elérné, hogy a széria ismerete nélkül is lehessen élvezni a filmet. De ehhez okosan kellene elvarrni a tévés szálat. Szóval ez nehéz ügy.

 6. Akkor vegyük szépen sorba:
  1. Mordo bárót Chiwetel Ejiofor alakítja majd! Érdekes, mert a képregényben Druid is a Bosszúálló (ill. a Bosszú Angyalai) csapat tagja volt egy darabig!
  2. A Thor harmadik része ütni fog! 😉
  Valkűr biztos, hogy nem úgy fog kinézni, mint a képregényben… (Ott egy bögyös, szőke nő!)
  3. A Fekete Párduc is jónak ígérkezik, Klaw és a Ember-Majom a karakter legkeményebb ellenfelei!
  4. Sajnálom, hogy nem Keaton lesz Osborn…
  Ahogy azt is, hogy egyelőre félretették az Inhuman filmet!
  5. Namor, Póknő, Foton, Nova, Herkules jöhet; de a Mennydörgők és a Fiatal Angyalok??? Minek?
  6. Carol-nak volt egy pár neve: Ms. Marvel, Binary (Gemini), Warbird és igen, újabban Captain Marvel, mert az új Ms. Marvel egy muszlim, inhuman tinédzser… 😉
  Hogy még szebb legyen az összkép, Foton is először Captain Marvel néven futott! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *