16

Jeff Goldblum és Karl Urban a Thor: Ragnarokben

0thor3

Kijött egy raklapnyi pletyka a Thor: Ragnarokkel kapcsolatban, de a Marvel végre véget vetett a találgatásoknak és közzétett pár információt. Szóval Jeff Goldblum szép csendben leszerződött a folytatásra, a színész a Nagymestert keltheti életre, a karakter hihetetlenül nagy erővel rendelkezik (legalábbis a képregényben) és nagyon szeret játszani, vagyis úgyszólván szeret kicseszni mindenkivel. És mivel az időhöz, térhez és dimenziókhoz lesz köze, így valószínűleg később Doctor Strange-hez is köze lehet. A képregényben az egyik Végtelen Ékkő tulaja, amelyet Thanos kaparint meg.

Karl Urban formálhatja meg a Hóhért, Tessa Thompson lesz Valkűr. És Cate Blanchett alakíthatja Helát, A Halál istennőjét, a film főgonoszát. Mark Ruffalo Bruce Bannerként/Hulkként teszi tiszteletét. Tom Hiddleston, Idris Elba és Anthony Hopkins visszatérésére bizton számíthatunk.

Egyúttal kidobtak egy concept artot is.

thorconcept3

Egyelőre nem tudjuk, hogy a színészek miképp fognak kinézni, de a képregényes alakjuk ilyen:

thorhelathorvalkur thorhoher thornagymester

16 komment

 1. Tehát akkor Enchantressnek kampec. Ez nagy kár. A Thor 3-at főleg miatta vártam, őt akartam látni a filmben. Pedig emlékszem hogy a készítők réges régen megígérték, hogy benne lesz. Hát hazudtak. Azt nem értem , hogy tudomásom szerint Enchantress és Executioner (Hóhér) össze vannak nőve, elválaszthatatlanok. Hogy szerepelhet Hóhér, Enchantress nélkül?! Hatalmasat csalódtam a készítőkben. Már csak abban reménykedhetem, hogy Valkűr, vagy Hela kárpótol.

 2. És erre a Nagymester nevű fószerre mi szükség van? Semmi köze Asgardhoz. Mi keresnivalója van egy Thor filmben?

 3. És erre a Nagymester nevű fószerre mi szükség van? Semmi köze Asgardhoz. Szerintem semmi keresnivalója egy Thor filmben.

 4. Enchantress része Thor világának, és ő Thor ismert ellensége. Ennek a Nagymesternek viszont a Galaxis őrzőiben lenne a helye. Hogy merik Nagymestert berakni a filmbe Enchantress helyett!?

 5. Kíváló színészgárda, a Marvel a jelek szerint továbbra is remekül építkezik, és egyetlen karakterét sem hagyja cserben: a 3 talán legmarkánsabb hőse közül (Vasember, Amerika Kapitány, Thor) ezek szerint Thor esetében is a maximumra törekednek, amely – hasonlóan az előző két szereplőhöz – a Thor 3. részénél is jelentős bevételnövekedéssel járhat.

 6. Egyébként meg a Marvel úgy pakolgathatja a saját hőseit a megfelelő filmekbe, ahogy csak akarja. 😉

 7. Jézus, ne sírjatok már… A Galaxis őrzői 2-ben sincs még mindenki bejelentve (pl. Ego hangja), lehet, hogy a Ragnarokban is vagy fél év múlva lesz bejelentve Amora vagy Surtur…

 8. A második részre úgy gondolok vissza, mint a Marvel Filmes Univerzum egyik leggyengébb darabjára. Legalábbis így maradt meg bennem. És erős a gyanúm, hogy talán Alan Taylor szúrta el, aki egy rossz Terminator folytatást is csinált. Remélem nem adnak neki több melót a filmiparban, inkább sorozatozzon. 🙂
  A Ragnarok talán jó, szeretném ha jó lenne.

  • Lol, én pont a fázis egyik legjobb filmjeként emlékszek vissza rá, rengetegszer láttam. Ez az űr vonal sokkal érdekesebb és komolyabb számomra, mint a földön egymással való bohóckodás, ízlések és pofonok. De a harmadik ilyen castinggal hatalmasat fog szólni, főleg, hogy kvázi ez fogja igazán felvezetni az infinity filmeket, ha igaz a pletyka Thanos is tiszteletét teszi a filmben szóval jelenleg ez a legérdekesebb közelgő film szerintem.

  • Koimbra, ezt most én már tényleg nem értem. Nemcsak nálad, de másnál sem. Eleve azt nem értem, hogy mi a baja az embereknek a Thor 2-vel. Maximum a meztelenkedős rész gáz, a többi teljesen rendben van, ha egy könnyed fantasy filmként tenkintünk rá. Komolyan nem értem mi a baj ezzel filmmel. Nekem az egyik kedvencem. Nem a legjobb a Marvel filmek között, de teljesen jó kikapcsolódás.

   És már megint nem bírom ki, de muszáj ide citálnom a Star Wars 7-et. 100%-ig állítom, hogy a Thor 2-nek nincs olyan aspektusa, ami ne verné le a 7. részt. Sztori, eredetiség, színészek, karakterek, akció, logika, látvány, tempó, humor, gyakorlatilag minden jobb a Thronál, de minimum egyenértékű. Aztán a Thor fikázva van a 7- részt meg imádják sokat.
   Egyszerűen nem értem ezt az egészet. Én még ilyet nem láttam, de komolyan.
   Valaki mondjon már valamit, ami rosszabb a Thronál, mint az Ébredő erőben volt???!!!! Talán esetleg a zene, de se lett nagy szám igazán.

   Amúgy nagyon várom a Ragnarokot, főleg hogy alig fog a Földön játszódni állítólag.

   • Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Szerinted rossz az SW7, szerintem meg nagyon jó.
    A Thor 2-ről nem tudom, mit írtam anno, de most úgy emlékszem vissza rá, hogy nem voltam oda érte. Malekith meg egy nagy nulla volt, az egyik, ha nem a legrosszabb Marvel gonosz. Egyedül Loki jelenetei mentették meg a produkciót.

   • Koimbra 60 %-ot adott a filmre anno: http://filmdroid.hu/2013/11/thor-sotet-vilag-thor-dark-world/, szerintem még megengedő volt.
    Alan Taylor rendezése teljesen jellegtelen, összecsapott az egész dramaturgia, a dialógusok csapnivalóak. (A Thor 1. sem volt egy kicsiszolt mestermű, de Branagh-nek legalább volt stílusa.) A Terminátor 5. voltaképpen szükségszerű folytatás volt a rendező pályáján, jól bele is állt a földbe.
    Ehhez képest az SW7 csaknem remekmű.

 9. Kövezzetek meg, de nekem tetszett a Thor második része! 🙂
  Khm, ez egy elég merész kép Héláról, így még nem láttam; a concept art viszont fantasztikus! 😉
  Nem úgy volt, hogy Vízió is benne lesz Hulk mellett???
  Állítólag a film nagy része az űrben fog játszódni, miért ne szerepelhetne a Nagymester?
  Egyébként, ha emlékeim nem csalnak, akkor a Nagymester és a Gyűjtő (del Toro) egy fajhoz tartoznak.
  A Hóhér Malekith és Kurse után kicsit ,,sovány”, nem?
  Pláne, ha tényleg nem lesz Amora sem…
  Bár, ha Urban tényleg aláírt, akkor jöhet!
  Hm, Hela (gyakorlatilag maga a halál), Nagymester, Valkűr; LEHETSÉGES SPOILER: valaki itt vagy meghal vagy nagyon közel fog állni hozzá! Ráadásul egy fogadás keretében! 😉

 10. Lehetséges amúgy hogy a planet hulk sztorit beleszövik a filmbe? Én arra tippelek hogy azért lesz benne a zöld fickó a filmben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *