2

Halloween folytatás John Carpenterrel

halloween2009 óta próbálkozik a Dimension a Halloween folytatásával. A szándék megvolt, de nagyobb előrelépés nem történt az ügyben. Végül elbukták a jogokat is. Most pedig bejelentették, hogy a következő filmet a Blumhouse fogja készíteni a Miramax-szal közösen. Ráadásul az első film rendezője, John Carpenter is a fedélzeten van, producerként tartja rajta a szemét a munkálatokon.

„38 évvel az első Halloween után azon leszek, hogy a tizedik folytatás legyen legfélelmetesebb!” – mondta Carpenter. Úgy tűnik, hogy a rendező a reboot-ot és annak következő felvonását is a folytatások közé sorolja. Szóval egyelőre nem tiszta, hogy mit is ért konkréten folytatás alatt, hiszen még azt sem zárhatjuk ki a sokak által utált Rob Zombie-féle filmeket félreteszik és inkább összehoznak egy újabb rebootot.

A Blumhouse olcsó, leginkább horrorokra specializálódott, amelyeknek minősége ugyan megkérdőjelezhető, de mégis profitképesek.

2 komment

 1. Tyűűűű! Sok baj van ezzel. Rögtön az első maga Carpenter személye: a 30 évvel ezelőtti (kultikus/nagy hatású) munkája sem éppen a legrémisztőbb darab a horror történetben (természetesen a kortársakra gondolok a 70-80 évekből). Nem hiszem én azt, hogy majd hetven évesen, a “fénykorszaka” után nagyjából 30 évvel majd bármi úttőrőt/félelmeteset vagy értékelhetőt tud producerkedni.

  Aztán ott van az a nevenincs produkciós cég… nyakonöntve a Miramax függetlenfilmes hullámzó színvonalával. Anno a Dimensionnél jól indultak de valaki ott is totál elment a Resurrectionnél

  A Halloween francise maga is egy ingoványos dolog a tíz film kb. pont fele szar konkrétan (ebben nálam az első rész is benne van.). Azon kevesek egyike vagyok akik szerint Zombie első filmje a jobbik feléhez tartozik (az undormány-ócska–szar II. már nem!!!) Lényeg, hogy ettől semmi jót nem várok… :/

  P.S.: Az (én szerintem) legjobb 5 Halloween film: 2., a 4., Curse of Michael Myers, H:20, és az első remake

  • Carpenter kiégett vagy legalábbis leragadt a 80-as években. Ő már nem oszt nem szoroz, de neve azért még jelenthet valamit.
   Egyébként nekem is eléggé tetszett a Zombie reboot. A második meg … hát pff, a film nyitánya kvázi egy 20 perces álomjelenet? A film negyede? Röhej. Az is hülye volt, aki megengedte Zombie-nak, hogy megtehesse ezt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *