0

Formálódik a Robert Ludlum Mozis Univerzum

johnsonLassacskán már nem franchise-okról fog szólni Hollywood, hanem az univerzumépítéséről. Az Universalnál úgy gondolják, hogy remek lenne megalkotni világot Robert Ludlum regényei alapján. Elsőként a Janson küldetését (The Janson Directive) vették elő.

Az adaptáció már évek óta a tervezőasztalon fekszik, Dwayne Johnson 2014-ben csatlakozott a projekthez. Akiva Goldsman adta ki kezei közül a forgatókönyvet, de a stúdió most James Vanderbiltet kérte meg, hogy írja át a történetet.

Ludlum 2001-es halála előtt sok remek kémthrillert vetette papírra, többek között a Sigma szerződést (Sigma Protocol) és a Parsifal mozaikot (The Parsifal Mosaic). A hivatalos hír csak Jason küldetését említi, más címeket még tettek közzé, bár valószínűleg hamarosan kiderül, hogy a stúdió konkrétan mit forgat a fejében. És ne feledjük, hogy még az is esélyes, hogy a Bourne franchise-t valahogyan beillesszék ebbe a világba.

A Janson küldetésében Paul Janson egykori titkosügynök áll a középpontban, aki éppen biztonsági szakértőként dolgozik. De mégis bevállal egy megbízást, Peter Novak magyar származású milliárdost kell kimentenie. Ám az akció kudarcba fullad, ráadásul el nem követett bűnökkel vádolják meg és kénytelen az összes amerikai titkosszolgálat elől elbújni, illetve ha tisztázni szeretné nevét egy pszichopata gyilkost kell előkerítenie.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *