1

Stb…

predatorShane Black azt mondta, hogy a következő Predator filmhez a Vasember 3-hoz mérhető költségvetést fog kapni és Arnold Schwarzeneggerrel továbbra is egyeztetnek, esélyes, hogy benne lesz a produkcióban.

Készülődik a Resident Evil: Vendetta, vagyis a harmadik CGI Resident Evil projekt. Leon S. Kennedy lesz a főhős, itt egy promókép.

A hűséges gyenge bevétele miatt a Lionsgate a franchise negyedik felvonásának, az Ascendantnak a büdzséjét jelentősen csökkenteni fogja.

Kevin James alakíthatja a főszerepet a 44-ben, amely valós történet alapján készül. James játszhatja a 44 éves Joey Williamst, aki visszatért a gimibe, hogy valóra váltsa álmát és futballozhasson.

Michael Stuhlbarg szerződött le Guillermo del Toro következő filmjére, amely úgy 1963-ban játszódik és egy túlvilági love story áll a középpontban.

Ismét megerősítették, hogy a stúdió már az Assassin’s Creed 2 filmen gondolkodik és egyúttal a Splinter Cell folytatásával is foglalkozik, bár még az első rész sem készült el.

Malcolm McDowell, Rutger Hauer, Bruce Davison és Corey Feldmen is játszik a Corbin Nash vámpírthrillerben. Dean Jagger egy zsaru lesz, aki Los Angeles-be megy, hogy megkeresse szülei gyilkosát. Csakhogy kinyírják, ám visszatér az életbe.

2017 október 20-ra tűzték ki a Live By Night krimi bemutatóját, a rendező Ben Affleck, aki Dennis Lehane regénye alapján dolgozhatott.

David F. Sandberg rendezheti az Annabelle 2-t.

Daisy Ridley megerősítette, hogy valóban megkeresték a Tomb Raider filmmel kapcsolatban.

Jeremy Renner benne lenne egy Sólyomszem sorozatban.

To Do Over előzetes, Adam Sandler a Ridiculous 6 után marad a Netflixnél.

Amerika Kapitány Polgárháborújapán trailer.

Chris Pratt körbevezet a Galaxis őrzői 2 forgatásán.

X-Men Empire borító.

A Kötéltánc effektjeiről.

A dzsungel könyve featurette.

Egy komment

  1. Koimbra, nem tudod véletlenül hogy a Jöttem-Láttam-Visszamennénk 3 mozikba kerül-e nálunk április közepén?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *