17

Az Amerika Kapitány: Polgárháború új előzetese

spidercaptainBeharangozták jó előre, hogy Pókember is fel fog bukkanni az újabb Amerika Kapitány filmben. És várható volt, hogy előbb-utóbb megmutatják a Falmászót, hiszen a szöveg úgyszólván nem elég, kell egy-két képkocka is róla. És tessék, az újabb előzetesben szépen el is veszi a címszereplő pajzsát.  Tehát Vasember oldalán száll harcba, de a végén vajon átáll? Májusban kiderül.

17 komment

 1. Nehéz szavakat találni rá, annyira ütös. Baron Zemot még meg se mutatták. Nem rossz az új Spidey, de érdekes, hogy a fő ütközetben nem mutatták. Viszont nagyon kiváncsi leszek Rhodeyra, nagyon remélem hogy nem hal meg

 2. Zseniális, minden tekintetben. Spidey így, Amerika kapitány pajzsával bedobni először…:D De még mindig Black Panther a legkirályabb.

  • Na igen, sok múlik az új karaktereken. De eddig egészen faszán néz ki az egész. Fekete Párduc, no meg Pókember belépése. Cudar lenne, ha köröket verne bevételben a Batman v Supermanen.

 3. Remélem, lesz azért tétje a sztorinak, mert ez eddig műdrámázás Disney-módra. Mondjuk egy jól elővezetett karakterhalál nem ártana. Az új pókember ruháján meg alaposan dolgozni kell még.

  • Miért kell, hogy meghaljon valaki? A legtöbb fórumon azt várják/találgatják az emberek, hogy ki fog meghalni…miért annyira szükséges ez?

   • Tök felesleges lenne kinyírni bárkit is. Higanyszálat kinyírták, szerintem senki nem zuhant magába. Ráadásul a képregényekben aki meghal, egy hét-hónap-év múlva visszahozzák. Ha pl. kicsinálnál Kapitányt, akkor tuti visszahoznák valamilyen eszközzel a Bosszúállókba. Mondjuk a Russo fivérek szerintem el tudnák érni, hogy annyira felpörgetik az eseményeket, hogy a történet csúcsán mindenki meglepődne, ha Steve Rogers bekapna egy halálos golyót.

    • Higanyszál halála az egyik legostobább húzás volt. Alig mutatták be, és egy filmen belül már fűbe is harap. A nézőnek semmilyen kötődése nem alakul ki hozzá, teljesen súlytalan az egész. Sólyomszem halála – a bemutatott háttere miatt is – sokkal komolyabb lett volna.

     Itt War Machine tűnik sanszosnak, de a képregény szerinti Kapitány-halált is meghúzhatnák; aztán Bucky húzná magára a göncöt.

     • Szerintem pont Sólyomszem halála lett volna a legostobább. Nem akarok személyeskedni, de pont Te vagy az, aki elég érzékeny vagy a klisékre. Sólyomszem lett volna ezzel a második világháborús katona a fronton, aki megmutatja a felesége fotóját.
      Másrészt, ahogy később lehetett olvasni elég sok rajongó fájlalta Higanyszál halálát, szerintem azért meg lehet kedvelni egy karaktert akár ilyen rövid idő alatt is.

    • Nyírják csak ki a kapitányt, hogy régi jó barátja, Stark vissza tudja hozni az életbe a kesztyűvel. Akkor a két kiemelt karakter tényleg nagy kört írna le.

   • A kis, kullancs szerű embléma és a szem maradjon, a többit variálhatják ahogy akarják. A kapitánynak pl jók voltak a ruhái, hogy minden filmben változott egy kicsit, de Pókembernek szerintem alapvetően felesleges, ahogy Deadpoolét sem babrálnám.

 4. Mint, hogy ha nem lehetne tudni ki fog meghalni. Nem kovettem a kepregenyeket, csak a filmeket, de igy is logikus, hogy ki nem fog szerepelni a kovetkezo Amerika Kapitany filmbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *