3

10 Cloverfield Lane tv spot

cloverfieldlaneJ.J. Abrams szeret titkolózni. És jó néhányunkat meglepett, amikor kiderült, hogy a Valencia címen futó thrillernek tulajdonképpen köze van a Cloverfieldhez. Mary Elizabeth Winstead egy autóbaleset után furcsa helyen tér magához. A pincében John Goodman csak annyit mond neki, hogy most nem biztonságos odakinn, hiszen vegyitámadás történt. De a nőnek kétségei támadnak és menekülni akar.

Nem kell már olyan sokat várni a filmre. Illetve az amerikaikhoz képest mi pár héttel később láthatjuk. Odaát március 11-én, itthon március 31-től vetítik.

3 komment

  1. Koimbra, ennek a filmnek van köze egyáltalán az előző Cloverfieldhez? És lesznek benne szörnyek egyáltalán, vagy csak egy földalatti bunkerben való életről szóló thriller lesz? Engem tudna érdekelni ez a film, de ilyen kételyeim vannak, ha gyanúm beigazolódik inkább nem nézem meg. Neked mi a véleményed? Jogos az aggodalmam?

  2. Valószínűleg egy helyen játszódik majd a film 80%-a aztán végén kiderül hogy azért nem lehet kimenni mert kint van a szörny vagy szörnyek…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *