0

Heti bemutatók

tengerszivében

A tenger szívében (In the Heart of the Sea): Ron Howard költséges kalandfilmjében az Essex bálnavadászhajó elsüllyed, a legénység maradéka megpróbál hazajutni. De 3000 mérföldet kell legyűrniük és sok nehézségbe ütköznek. Chris Hemsworth az egyik főszereplő.

Rendkívüli mesék (Extraordinary Tales): Edgar Allen Poe öt történetét meséli el Raul Garcia animációs rendezőt. Az Usher-ház vége, Az áruló szív, Monsieur Valdemar kóresete tényszerű megvilágításban, A kút és az inga és A vörös halál álarca sztorikról van szó.

Kosok (Hrútar): Izlandi dráma, Gummi és Kiddi egy völgyben birkatenyésztéssel foglalkozik egy testvérpár. Nincsenek túl jóban egymással, de amikor veszély fenyeget, összefognak és együtt próbálják meg legyűrni a gondot.

Káosz karácsonyra (Love the Coopers): Charlotte Cooper nagyon is örül, hogy végre összegyűlik a család az ünnep alkalmával. Csak hát ha az összes családtag egy helyre kerül, abból bonyodalmak adódnak.

Macondo: Osztrák dráma. Mivel Ramasan édesapját megölik a 14 éves srác próbálja eltartani a családot, aztán megjelenik az elhunyt apa régi bajtársa.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *