7

Amerika Kapitány: Polgárháború pletyka

captainamericacivilwarkep202jpgMint tudjátok, a következő Amerika Kapitány filmben a szuperhősök két táborra szakadnak. A címszereplő nem hajlandó arra, hogy a Bosszúállók a kormányhoz tartozzanak és úgy ugráljanak, ahogy a politikusok fütyülnek. Tony Stark viszont kiáll az új szabályozás mellett.

SPOILER: A pletyka szerint Steve Rogers a film végén meghal. Egy alku keretében eléri, hogy a mellette harcoló hősöknek ne essen bántódása, majd kinyírják. A képregényben gyakorlatilag pont így ért véget a Polgárháború, a rajzolt lapokon Crossbones végzett vele. A Kapitány ellenfele benne lesz a produkcióban, láthattunk róla képeket, viszont ő elvileg  csak a játékidő elején bukkan fel egy nagyobb akciójelenetben.

Állítólag három befejezést is forgattak a rendezők. Az egyikben Bucky, a másikban Sólyom, az utolsóban pedig Sharon Carter ölti fel a Kapitány jelmezét. A képregényben egy ideig Bucky és Sólyom is hordhatta Rogers göncét. Eddig a Marvel eléggé kevés hősnőt prezentált és a rajongók hiába várták, hogy Darázs a Bosszúállókban vagy esetleg a Hangyában nagyobb benne legyen vagy nagyobb szerepet kapjon. Eddig jobbára csak az Özvegy rúghatta szét a valagakat és ha Carter dobálhatná a vibrániumpajzsot eléggé nagy figyelmet generálnának.

7 komment

  1. Érdekes. Én úgy tudom a képregényekben sosem halt meg Steve Rogers. A Polgárháború azért ért véget, mert a kormány elvesztette az irányítást a nanorobotok felett, amiket a szupergonoszok irányítására fejlesztettek ki, és használtak. A nanorobototok mindenkit meg akartak szállni, és le akarták igázni a világot, ezért a szuperhősök két tábora kénytelen volt kibékülni, és szövetkezni a világ megmentéséért.

    De persze tudom hogy ez a film nem a képregényt követi. Tehát meg akarják öletni Steve Rogerst? Szerintem ez azt jelenti hogy Chris Evans nem akar több marvel filmet bevállalni a jövőben. Igazam van?

    • A képregényekben nincs jelentősége, ha meghal valaki. Visszahozzák pár hónapon vagy éven belül. Ha Rogers tényleg feldobja a talpát, akkor a Bosszúállók 3. vagy 4. részére úgyis feltámasztják. Evans-nak meg van még két filmre szerződése.

  2. Crossbones az elején lesz és úgy tűnik a jelenetekből hogy wakandában, amiért gondolom fekete párduc végleg berág, szóval őt kizárhatjuk szerintem mint a kapitány gyilkosát. Az meg hogy az Infinity előtt valamelyik szuperhős társa által meghal eléggé nonszensz, főleg, hogy még van szerződése bőven. Behoznák a klónozós storyt? Majd kiderül, minden esetre az Infinityben lesz lehetőségük kiírni bárkit gyakorlatilag.

  3. Én is sok helyen hallottam már ezt, hogy Chris Evansnek ez az utolsó Marvel-filmje. Mi van, ha a későbbi Avengersekben már csak pár flashback jelenete lesz?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *