6

Avatar 2 concept art

A következő Avatar 2017 karácsony érkezik, amelynek konkrét története most még nem ismert. Az eredeti elgondolás szerint 2013 végén indulhatott volna a forgatás és idén már láthattuk volna a kasszasiker második részét, de folyamatosan tologatták az időpontokat. Szóval azért ne vegyünk mérget, hogy a 2017-es év végén beülhetünk a produkcióra. Túl sok friss információ nem látott napvilágot mostanság, viszont Jon Landau producer twitterére kitett egy vázlatot. Sokat nem írt hozzá, csupán annyit, hogy Avatar 2.

avatar

6 komment

  1. Ez a concept art semmi újat nem mutat, ez ugyanolyan navi mint az első filmbeliek. Kár volt megrajzolnia. Törölje ki vele a…..

    • 🙂 Legalább látszólag dolgoznak a filmen! Személy szerint abban bízom, hogy ha az új Star Wars letaszítja az 1. helyről az 1. részt, az kimozdítja Cameront a tetszhalott állapotból, és összekapja magát!

  2. Életem egyik rossz döntése volt beülni és pénzt fizetni az Avatar -ért.Másodjára már tanulok a hibámból.

    • Hasonlóképpen érzem: színes-szagos, lélektelen techdemó volt az Avatar, borzasztó történettel és bosszantóan didaktikus üzenettel. Nem érdekel egy folytatás sem, ez az ábra pedig semmit sem tesz hozzá ahhoz, lehet, hogy simán az elsőhöz készült.

  3. Cameron vagy Scott a nagyobb mestere a filmjei tologatásának? Talán egy hajszállal de Scott a nagyobb bohóc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *