10

A Prometheus 2 miatt csúszik a következő Alien forgatása?

alienprequelMiután kiderült, hogy Neill Blomkamp Alien folytatás ötletére a Fox is vevő, úgy hírlett, hogy a stúdió minél hamarabb szeretné elindítani a forgatást. Azonban a Bloody-Disgusting oldal információi szerint a fejesek előbb a Prometheus 2-re fókuszálnak. Blomkamp terve nem került parkolópályára, továbbra is dolgozik a forgatókönyvön. Illetve jut elég idő arra, hogy minden részlet a helyére kerüljön és elvégezzék a végső simításokat a szkripten. Ráadásul mindenkivel lehet egyeztetni és nem kell sietősen kidolgozni az ütemtervet, így jut elég idő arra, hogy a színészek megtalálják naptárjukban azt a pár hónapot, amikor ráérnek és bele tudnak vágni az Alien filmbe.

Elvileg a Prometheus 2 forgatása 2016 elején indulna és ha minden jól alakulna, akkor Blomkamp úgy valamikor 2017-ben indíthatná a kamerát, a bemutató pedig a következő évben lenne esedékes. Szóval Scott alkotása 2017-ben, az újabb Alien pedig 2018-ben kerülne a mozikba.

10 komment

 1. Nagyon sajnálom 🙁
  Blomkampot egy nagyon tehetséges új rendezőnek tartom.
  Eddigi mind három, District9-Elisyum-Chappie bőven a szórakoztató, többször nézhető mozikategóriába kerültek, ami mostanság ritka!
  Ami a prometheust illeti nálam leszerepelt már…több esélyt nem érdemel tőlem. Az pedig, hogy emiatt késik az Alien 3 (*eddigi értesülés szerint az Alien idővonalban az Aliens és Alien 3 közé fog beékelődni, tehát csúszni fognak a címek, mint a star wars esetében! ) …egy bűntetés.

 2. Szerintem az évszázad Sci-fije a Prometheus volt. És aki érti, tudja, miért. De amúgy is, a hangulat, 4látvány, hang és kép, zene, és végül, de nem utolsó sorban, a főszereplő legjobb és szebb színésznő, Charlize Theron!!!

  • “Szerintem az évszázad Sci-fije a Prometheus volt.”

   A “legpocsékabb” szót kihagytad a mondatból.

 3. Miért kínoz engem így Hollywood! Amikor 2014-ben megtudtam hogy két év múlva jön a Prometheus 2, megszakadt a szívem, most miért kell még egy évet hozzá tenni!? Miért nem lehet a filmet 2016-ban bemutatni, ha már év elején elkezdik forgatni!? Miért kell egy évnek eltelnie a forgatás és premier között!? Miért!?

 4. Blomkam amilyen jól indított a District 9-al, olyan semmis lett a Chappie, az Elisium meg valahol a kettő között volt… remélem nem követi ezt a lefele ívelő tendenciát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *