6

Captain America: Civil War promó anyagok

Tekintsük meg a szemben álló feleket. Mintha Vasember csapata kicsit túlerőben lenne.

polgarhaborimarvel

polgarhaborimarvel3

polgarhaborimarvel1

polgarhaborimarvel2

6 komment

  1. Nagyon vàrom hogy làssam a Bleeding Edge pajzsot. Kivàncsi vagyok hogy lesz a Bosszúàllok 3-ban, békét kell hogy kössenek

  2. Szuper -szuper film lesz ez, de nekem hiányzik Hulk. Sajnálom hogy ő nem lesz a filmben, és nem fog egyik oldalon sem állni. Ha már a normál – teljes Polgárháború történetbelinél jóval kevesebb hős harcol majd egymással, akkor Hulknak nem kéne hiányoznia. Ha már itt tartunk, jól sejtem hogy Thor sem fog szerepelni?

  3. Átrágtam magam az eddig megjelent civil war-hoz köthető képregényeken, nagyon jó volt. Azt tudni hogy scarlet witch melyik oldalra fog állni?

  4. mondjuk egyedül az a fura a sztoriban, hogy ugye elvileg Stark áll a kormány mellé, h fedjék fel kilétüket a szuperhősök. és regisztrálják őket.

    De a mostani casting szerint a pont olyanok állnak a másik oldalon, akik nem hordanak maszkot. (Cap hord, de az ő arca meg ismert…)
    ez egy picit fura.

    • ezt a maszkos dolgot el lehet felejteni, itt mindenki kiléte ismert gyakorlatilag, szvsz nem az lesz a story lényege hogy ki vállalja az arcát és ki nem, hanem inkább az, hogy kik irányíthatják a működésüket

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *