0

A büdzsé miatt Garrison Kane már nem fért bele a Deadpool filmbe

garrisonNemrég jött ki a Deadpoolhoz egy bitang jó előzetes. A fanok arra vártak, hogy esetleg Kábel is megjelenik, de a figura kimaradt a filmből. Tim Miller elmondása szerint a költségvetés volt az oka: „Jó ideig benne volt Garrison Kane is, de a pénzügyi megszorítások miatt ki kellett őt vennünk, mivel eléggé sokba került volna. Bionikus karjai miatt még több vizuális effektre lett volna szükség a film nagy részében és kiderült, hogy mindez már nem fér bele a büdzsébe. Átnyálaztam magam a Marvel karaktereken és kiválogattam néhányat, amelyről úgy gondoltam, hogy eléggé látványosak és érdekesek tűnnének a vásznon. És a lista végén ott volt Negasonic. A neve eléggé klassz, meg ugye akartunk valakit, aki jó lenne Kolosszussal egy jelenetben. Ágyúgolyóban gondolkodtunk, de időközben a srácok Negasonic-ot egy mogorva gótikus tiniként írták le, ami eléggé tetszetős volt. És eléggé jó ötlet volt. Sajnos nincs túl sok igazán ismert ellenfele Deadpoolnak. Szóval mindenképpen bele kell tennünk Kábelt a következő részben.”

Egy régebbi interjúban Ryan Reynolds megemlítette, hogy szeretné, ha Deadpool csatlakozna a Kábel vezette X-Force különítményhez. Ő sokkal jobban örülne ennek, mint annak, hogy az X-Mennel találkozna. Viszont Kolosszus ott lesz a filmben.

„Egy percig sem tudtuk titkolni, hogy Kolosszus is megjelenik. Benne volt a forgatókönyvben, ami ki is szivárgott. De személy szerint nem kolosszusvoltam biztos benne, hogy valóban bekerül-e a filmbe, csak akkor tisztázódott minden, amikor elérkeztünk ehhez a szakaszhoz. Egy bizonyos ponton még a Fox is azt mondta, hogy álljunk csak meg egy pillanatra, csak azért válasszuk el szeretett X-Men franchise-unktól, hogy szórakoztatóbb legyen a produkció? De azért beadták derekukat, ráadásul még azt is megengedték, hogy változtassunk a kinézetén. Rajongóként mondom, hogy mindig is úgy éreztem, hogy az a csillogó fémes alak nem Kolosszus. Sokkal robosztusabbnak kellene kinéznie és így lett belőle egy 2,5 méter magas fickó. Sőt, még Danuel Cudmore-t is felhívtam, hogy szeretné-e eljátszani, habár gyakorlatilag full CGI lesz mindvégig. De valami olyasmit mondott, hogy értékeli a megkeresést és inkább nemet mond.” – mondta Miller.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *