5

Újra szövetséget kötnek a rendkívüli úriemberek

leagueofA Szövetség (The League of Extraordinary Gentlemen) egészen szórakoztató kalandfilm volt, bár az alapanyaghoz, Alan Moore képregényéhez kvázi semmi köze nem volt. A Sean Connery főszereplésével forgatott produkcióban Alan Quaterman, Tom Sawyer titkosügynök, kungfuzó Némó kapitány, a Láthatatlan Ember, Dr. Jekyll, Dorian Gray és egy vámpírhölgy próbálja megakadályozni a Fantom eszement tervét.

A Fox 2013-ban Michael Greennel szeretett volna egy sorozatot összehozni, de ebből nem lett semmi. A stúdió nem adja fel, gondolt egyet és kiadta az utasítást: Kell a remake. Senki ne számítson rá, hogy Moore is besegít, hogy minél előbb megvalósulhasson a rendkívül úriemberekből álló szövetség, mivel nagyjából egyetlen képregényéből készült filmre sem adta áldását. Rendező és forgatókönyvíró még nincs.A régi film előzetese

5 komment

  1. Emlékszem a Szövetségre, tetszett. Szerintem folytatás kéne neki, NEM remake, a remaket értelmetlennek tartom. Ugyanis szerintem a maximumot hozták ki belőle, jobban nem lehetne megcsinálni. Miért nem folytatás lesz?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *