0

Stb…

0ff8

Dwayne Johnson megerősítette, hogy benne lesz a Halálos iramban 8-ban és a spin off továbbra is benne van a pakliban.

Gary Anthony Williams lesz Bebop a Tini Nindzsa Teknőcök 2-ben.

Samuel L. Jackson leszerződött A massza remake-re, egy professzort alakíthat.

Jamie Foxx vállalta be a Blinket, amelyet Noam Murro fog készíteni. Foxx egy ápolót alakíthat, aki egy bankrablás áldozatáról fog gondoskodni, viszont az ápolónak hátsó szándékai vannak.

Will Ferrell lépdelt fel a Tom’s Dad fedélzetére, amelyet Lasse Hallstrom vezényelhet le. A 60-as években játszódó filmben Ferrell karaktere éjszakai klubban dolgozik, majd megjelenik exneje és 3 hétre rábízza 12 éves fiúkat.

A következő Majmok bolygója film címe: War of the Planet of the Apes.

Remake lesz az 1996-os Bűvöletből, rendező Leigh Janiak.

Kristen Stewart bevállalta a Personal Shoppert, rendező Olivier Assayas. Párizsi divatvilágban játszódó kísértethistória lesz.

Chris Pine és Elizabeth Olsen vállalta be a Wind Rivert. Pine egy vadászt formál meg, aki az Olsen által játszott FBI ügynök segítségével próbál megoldani egy gyilkosságot az indián rezervátumban.

Sean Penn rendezi a Flag Day-t, főszereplője lánya, Dylan Penn lesz. Egy újságírónő áll a középpontban, akinek az apja Amerika legnagyobb pénzhamisítója volt.

Daniel Espinosa rendezi A kivándorlók adaptációt.

Julianne Moore és Chris O’Dowd lesznek a főszereplői a Can You Ever Forgive Me-nek, amelyben egy nő leveleket írogat és jó pénzért ad el, mivel elhiteti mindenkivel, hogy azokat egykori hírességek vetették papírra.

Jurassic World vírusvideó.

Agymanók japán előzetes.

Még egy Manglehorn trailer.

Fan made: A Fekete Özvegy film nyitánya.

00dp

Dylan Penn

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *