0

Nicolas Cage megint Mike Figgis rendezővel dolgozhat

01niccageManapság ha Nicolas Cage-et szóba hozzák valamiféle díjjal, akkor inkább az Arany Málnára gondolunk. Volt idő, amikor a színész neve neve nem volt egyenlő a B kategóriával, 1996-ban Oscart nyert a Las Vegas, végállomás (Leaving Las Vegas) drámáért. A filmet Mike Figgis rendezte, aki most újra együtt dolgozhat Cage-dzsel.

Travis Milloy, az eléggé alulértékelt Pandorum írója vetette papírra az Exit 147-et, amivel Taylor Kitsch és Julian Harrold és kapcsolatba került korábban. Cage egy zsarut alakíthat, aki letartóztat egy férfit és annak felesége gyorsan le is lép tőle. Ám a nő alaposan megmozgatja a rend őrének fantáziáját, nem csak képletesen értve. Januárban indul a forgatás.

Ezen kívül Cage a Dog Eat Dog krimithrillerre is rábólintott, amelyet Paul Schrader vezényelhet le. Ebben 3 sittet megjárt bűnözőt emberrablásra bérelnek fel, de az ügy eléggé rosszul sül el számukra és kénytelenek menekülőre fogni. Nem akarnak visszamenni a rácsok mögé, mindenre hajlandóak, hogy ne kapják el őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *