0

Kínai cég segít megvalósítani a Neurománc adaptációt

nataliÉvek óta a tervezőasztalon pihen a Neurománc (Neuromancer) adaptáció, William Gibson klasszikusából Vincenzo Natali, A kocka (Cube) rendezője forgathatott volna filmet. Natali 5 évig tartott ki a projekt mellett, de megelégelte a várakozást is lelépett. Lucas Foster producer nem vesztegeti az időt, tárgyalóasztalhoz ült néhány forgatókönyvíróval és direktorral, de neveket nem árultak el.

Ezzel egy időben a C2M Media Group kínai cég lépett a színre, vállaltak, hogy állják a költségvetés egy részét és segítenek a fejlesztésben is. A könyv tartalma: “Case, a konzolcowboy, az adatmezők magányos vándora magára haragította megbízóit, s ezért a hibáért képességei legjavával kellett fizetnie. Azóta üzletel, a fennmaradásáért küzd a XXI. századi Japán alvilágában, ahol a pénz szava törvény, a könnyelműség büntetése pedig gyors, kíméletlen halál…
Armitage, a kékszemű démon azonban nem az üzletkötés szándékával keresi fel Case-t. Neki az aranykezű számítógépvirtuózra van szüksége. Társnője az acélkarmú, harcra drótozott izomzatú Molly indítékai még különösebbek…
Megbízójuk a világ legzseniálisabb komputere svájci állampolgár. Szabadparton, ebben a fura, égi Las Vegasban él, egy arisztokrata dinasztiát szolgál. Úgy határozott, kivívja szabadságát. Bármi áron…”

2007-ben Joseph Kahn, a Vas (Torque) direktora tartotta kezében a gyeplőt, Hayden Christensen lehetett volna a főszereplő. Idővel Mark Wahlberget és Liam Neesont hozták kapcsolatba a tervezettel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *