5

Stb…

0cm

Állítólag a Bosszúállók 2-ben Captain Marvel cameozni fog. (Mivel a Latino-Review-tól van az infó, így ne nagyon számítsunk rá.)

Úgy hírlik, hogy Idris Elba lesz a főgonosz a Star Trek 3-ban.

Azt mondják, hogy a 16 éves Mateus Wardot hívták be a Pókember meghallgatásra. Talán pont ő lesz, akik magára öltheti a kék-piros kosztümöt?

A Russo fivérek rendezhetik a Bosszúállók 3. és 4. részét.

Vin Diesel azt találta mondani, hogy a Halálos iramban 7 nyeri a legjobb filmnek járó Oscart és teljesen komolyan gondolta.

Nick Antosca, a Hannibal sorozat írója dolgozhat a Péntek 13 remake forgatókönyvén.

Jason Lee és Shannen Doherty szintén benne lesz a Shop-Show 2-ben.

Lana Condor lesz Jubilee az X-Men: Apocalypse-ben.

0vaf

Vivica A. Fox visszatér a Függetlenség napja 2-ben.

Jennifer Lawrence azt mondta, hogy az X-Men: Apocalypse után távozik a franchise-ból.

Zoolander 2 promó.

Mozgó poszter a Terminator 5-nek.

Alex Garland szerint nem lesz Dredd 2.

Daniel Espinoza a Warner berkein belül forgathatja le a Morningstar sci-fit. Történet nem ismert, de elvileg a hidegháborús thrillerek ismert elemeiből építkezik.

Chris Columbus viszi vászonra az I Kill Giants képregényszériát. Ebben egy lány a valóságból a fantázia világába menekül, ahol óriásokat kell megállítani.

Új előzetes a Boychoirnak.

Kenneth Branagh szerint Martin Scorsese Macbeth filmet fog rendezni.

Anna Kendrick lesz a Jeffrey Blitz rendezésében készülő Table 19 főszereplője. Néhány idegen egy esküvőn találkozik a “lúzer” asztalnál. Azok szemszögéből mesél el a sztori egy menyegzőt, akiknek a kezét még nem kérték meg.

David Strathairn leszerződött a November Criminalsra.

5 komment

  1. ..Vivicának tengernyi melója van általában, főleg epizódszerepek, de el nem tudom képzelni,hogy ha Smith nem lesz benne az ID2ben,akkor minek lengetik be a karaktert feleslegesen.

  2. Nézőke: hát elvileg Smith karakterének a mostohafia lesz az egyik főszereplő, szóval teljesen érthető, hogy a főhős anyja benne van a filmben. Smith meg mondjuk épp pecázni van a haverokkal, azért nincs otthon, mikor jönnek az élienek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *