4

Stb…

0sp

Mexikó 20 millió dollárral száll be a Spectre költségvetésébe, hogy a film kedvezőbb képet mutasson az országról.

Az SXSW-n leadták a Halálos iramban 7-et, mindenki egyetért abban, hogy egy jó értelemben vett őrületes marhaság, tele remek akciójelenetekkel.

Szeptemberben jön a Star Wars: Az ébredő Erő prequel képregény.

Állítólag Dominic Cooper lesz a Preacher sorozat főszereplője.

Hivatalos: Jack Huston A holló reboot főszerelője.

Josh Gad alakíthatja Lefou-t a Szépség és a Szörnyetegben.

Jordan Vogt-Roberts rendezi a The Stars My Destination sci-fit Alfred Bester novellája alapján. Egy férfi egyedül marad az űrben, miután hajóját megtámadják és mindenkit kinyírnak.

Liam Neeson még úgy két évet fog akciózni, aztán szakít a műfajjal, legalábbis ezt mondta a színész.

A szürke ötven árnyalata színészei több fizetést kérnek a folytatásra.

Sorozat lesz A keselyű három napjából, Jason Smilovic és Todd Katzberg írják a szkriptet.

Adult Beginners előzetes.

Genndy Tartakovsky mégsem csinálja meg a Popeye animációs filmet.

Jamie Foxx azt mondta, hogy Martin Scorsese rendezi a Mike Tyson tervezetét.

A Fantasztikus Négyes 2 bemutatóján toltak egy hetet, nem 2017 június 2-án, hanem június 9-én mutatják be. A Star Wars 8 május 26-án érkezik, nem mertek ujjat húzni vele.

Sam Strike lesz a Leatherface, azaz A texasi láncfűrészes mészárlás előzményének a címszereplője.

A Rings nem A kör folytatása, hanem előzménye lesz.

Holnap jön a Pixels előzetese, itt egy rövid ízelítő hozzá.

Misery Loves Comedy előzetes, Kevin Pollak doksifilmje a komikusokról.

Bone in the Throat előzetes, főbb szerepekben: Ed Westwick, Tom Wilkinson, Rupert Graves, Vanessa Kirby, John Hannah, Steve Mackintos.

4 komment

  1. Azt többet javítana Mexikó megítélésén, ha a rendőrség nem asszisztálna a drogkartelleknek, ha nem végeznének ki diákokat…

  2. The Stars My Destination

    Ha ezt egy nagy költségvetésű, komoly projektnek szánják, nem pedig egy B kategóriás kis költségvetésű filmnek, akkor ez eddig számomra az év híre. Imádom a könyvet.

    A történet mondhatni a Monte Cristo grófjának a sci-fi feldogozása. “Egy férfi egyedül marad az űrben, miután hajóját megtámadják és mindenkit kinyírnak.” Rengeteg időt tengődik a roncsban, de szerencséjére arra jár egy másik űrhajó, igen ám, de nem mentik meg, hanem ott hagyják meghalni. Végül sikerül életben maradnia, és vérbosszút esküszik a cserbenhagyóira. A véletlen folytán egy elképzelhetetlenül nagy zsákmányra üti a markát. Ő az egészet a bosszúra használja fel. Felvesz egy új személyazonosságot, és egy teljesen új személyiséget. Ha jól emlékszem, egy tigris mintázatú tetkó van az arcán, amit leoperáltat magáról, ám amikor nem tud uralkodni az érzelmein, a vörös tigris minta megjelenik az arcán. Egy idő után a történet már nem csak a bosszúról szól, hanem veszélybe kerül az emberiség jövője is.

    A világról annyit kell tudni, hogy olyan korban játszódik, ahol a naprendszert már benépesítette az emberiség. Mindennapossá vált a teleportálás is, de ennek korlátai vannak, így az űrhajókra továbbra is szükség van.

    Maga a könyv egy izgalmas kalandtörténet ahol a főszereplő bolygóról bolygóra utazva próbálja meg beteljesíteni célját. Viszont nem egy vidám kalandozásról van szó. Az egésznek sötét, nyomasztó hangulata van. Egyfajta Monte Cristo grófja – Hipervándor – plusz valami komor sötét sci-fi (legyen mondjuk a Szárnyas fejvadász) keverék. A történet 1956-os, szóval azóta már elég sok mindent lenyúltak belőle más filmek. De ha tényleg komolyan gondolják a dolgot, és nem egy hollywoodi mesefilmnek szánják, akkor egy remek filmmel lehetünk gazdagabbak.

    • A Tigris, Tigrist én is várom. Nekem nagyon bejött az alapszitu, hogy a főhős egy senki, kvázi már csak haldoklik, de cserbenhagyják a szarban, erre úgy bepöccen, hogy saját magán felülemelkedve mégiscsak túléli, és nekiáll leamortizálni mindent, amihez a cserbenhagyóinak köze volt. 😀

  3. Coopert minden fimbe 🙂 Neeson akció filmjei borzalmasak, szakíthatna MA a műfajjal. Fantasztikus négyes meg….hát előbb az első résznek nem kéne elhasalnia, pedig nagyon remélem h elfog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *