9

A Jurassic World dinói

A Jurassic World viral site-jára az eddig kitett dinóképek újabbakkal bővültek. Tehát a park látogatói ezeket az őslényeket láthatják.

9 komment

 1. Az első képen lévő dínó egy az egyben Spinosaurus. A felsorolásból hiányzik a Velociraptor.

 2. És az új mutáns dínó is. A nevét még nem sikerült megjegyeznem. Indi….valami Rex. Ja, jut eszembe Dilophosaurus is volt a Nublar szigeten. Hova lettek?

  • Lesz mutáns dinó is, nyugi. Csak még korai mutogatni. Eddig asszem volt egy nagy fogakkal teli száj róla.

   • Van már róla kép, ezért nem is értem, hogy itt miért nem szerepel. Mármint a JW oldalán. Most már felesleges titkolózni.

 3. A Suchomimus s a Baryonix spinosauria, mely alfaj legfőbb neve a Spinosaurus. Egyes paleontológusok szerint a Baryonix kövületek valójában a Suchomimus fiatalabb példányai.

  • Sikeresen elírtam a nevet, Baryonyx. A Spinosaurus pedig a család legismertebb tagja. Billy a harmadik részben a Suchomimus ra tippel h az támadta meg őket de Grant kijavítja s említésre is kerül, hogy az InGen listáján nem is szerepelt a Spino. Remélem erre választ kapunk most, de van rá rajongói elmélet :()

 4. Nem mintha a hard science volna a JP lényege, de azért na, a Dimorphodon, Pteranodon és Mosasaurus NEM DINOSZAURUSZ. A népbutítást be lehet fejezni. 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *