7

Jackman még egyszer utoljára eljátssza Wolverine-t

Hugh Jackman instagramjára pakolta ki az alábbi képet. “Még egyszer utoljára.” – tette hozzá. Ezzel a harmadik Wolverine filmre céloz, ami 2017-ben jön ki.

A színész az elmúlt hónapok során többször beszélt a mutáns karakterről, egyszer azt mondja, hogy nem tervezi, hogy átadja a stafétabotot, máskor meg pont ellenkezőjéről beszél.

WOLVERINE …ONE LAST TIME. HJ

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

7 komment

  1. Remelem marad, mert RDJ Vasembere mellett a legjobb casting ever es ha mar Wolverine 3 remelem Creedet visszahozzak.

    • Nekem mindegy, hogy kit hoznak vissza. Csak csináljanak már végre egy jó Wolverine filmet. Mert az eredettörténet gyenge volt, a folytatás meg brutálisan tré.

      • En megbekeltem veluk, a napokban ujraztam a 2. reszt es mar majdnem hogy tetszik 😀 Valamint nem reg olvastam a Death of Wolverine 4 reszest, ha azt valamilyen formaban vaszonra vinnek annak orulnek.

  2. Kis frissítés a hírhez:
    A The Wrap legfrissebb információ szerint Hugh Jackman tegnapi félreérthető képaláírása (http://on.fb.me/1ElqEcZ) bizony csak a 2017-ben érkező új FARKAS filmre vonatkozott. Az lesz az utolsó szóló Farkas mozi, de Jackman attól még természetesen feltűnik az X-MEN: APOKALIPSZIS-ben és egyre esélyesebb, hogy a DEADPOOLban is. Meg persze a későbbi X-Men filmekben is. Nem cserélik le, csak a karakter a harmadik után nem kap több szóló kalandot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *