1

Bradley Cooper rendezheti a Csillag születik remake-et

cooperÚgy 2011 óta próbálják megvalósítani a Csillag születik (A Star is Born) remake-et. Legutóbb Clint Eastwood foglalkozott a filmmel, úgy tűnik, hogy mindenképpen akart egy zenés filmet, mert leforgatta a Jersey Boys-t, ami épp elég volt a veterán rendezőnek. Talán az Amerikai mesterlövész (American Sniper) forgatása alatt elbeszélgethetett erről Bradley Cooperrel, mert a színész úgy gondolta, hogy a 6 Oscarra jelölt 1954-es produkció új változatát neki kellene levezényelnie.

A főszerepre kinézett Beyonce továbbra is lelkesen kitart a remake mellett. Cooper kissé átdolgozza a forgatókönyvet Will Fetters segítségével. Leonardo DiCaprio, Will Smith, Christian Bale, Russell Crowe és Tom Cruise neve fordult meg az eltelt évek alatt a tervezet kapcsán. Talán valamelyikük újra érdeklődni kezd a film iránt.

Egy énekesnőre fókuszál a történet, karrierje szépen emelkedik, ám színész férje túl van pályája csúcsán. A helyzet eléggé rossz hatással van kapcsolatukra és miután a férfit halálos baleset éri a nő minden erejét összeszedi, nem zuhan maga alá és inkább a színpadon adja ki magából a fájdalmat.

Egy komment

  1. De ennek már volt egy jól sikerült remake-je 76-ban, Barbra Streisanddal és Kris Kristopherrel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *