5

A Bosszúállók: Ultron kora következő előzetese

avengersEsélyes, hogy a következő Bosszúállók (Avengers) ismét megrengeti a kasszákat és eléggé valószínű, hogy idén nem fogja legyűrni egyetlen film sem bevétel terén. Na és szórakozásban? Ha Joss Whedon hasonlót produkál, mint az első felvonás esetében a többség elégedett lesz. De vajon egy elpusztíthatatlan robotot hogyan gyűrnek le a hősök?

5 komment

  1. SW az egyetlen ellenfele, de mivel ugyanaz a cég, így csak egy érdekesség lesz, hogy melyik keres többet 🙂 Amúgy szivárvány hányás, Víziót csak megmutatták, de ezt nem nevezném ellövésnek. Spader hangja hátborzongató, aki eddig nem tette, nézze a Blacklistet, szigorúan eredeti nyelven. 🙂

    • Szerintem a Star Wars kevesebbet fog hozni, az Avengers-nek sokkal szélesebb a célközönsége. Sw is sokat fog hozni,nem ússza meg a Disney a nagy hasznot 🙂

      • Egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy a Star Wars kevesebbel fog hozni az Avengers 2-nél! Vagy ha igen, más okból: a Bosszuállóknál a többség kedvelte az előző részt, míg az SW-nél sokan csalódtak Lucas 2. trilógiájában. Ám a Csillagok Háborúja olyan popkulturális ikon, mint Batman. A legnépszerűbbek egyike, mely mindig képes volt megújulni minden egyes új rendezőnél. A kérdés szerintem itt is az, hogy Abrams képes e felnőni a feladathoz?

  2. Szerintem elenyészők azok száma akik elfordultak a Marvel filmektől mert már túl komplex, minden filmet látni kell, hogy mindent értsél a többiben. Szóval ha az előző rész bevételét nem is hozza, megközelíteni mindenképpen megfogja. A Star Wars az meg kb. 1 és 1,5 milliárd között fog végezni. Szerintem persze :).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *